Közösségi program portál
és helykereső

Magabiztosságot teremtő életfilozófia

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Előadó: Virág Gergely szociológus
Háziasszony: Dr. Elekszay Mária jogász

A világ népességének 85%-a olyan emberekből áll, akik saját elmondásuk szerint valamely életterületükön korlátozva vannak a magabiztosságuk hiánya miatt. A legtöbben azt gondolják, ez egy olyan emberi tulajdonság, mely valakiben vagy megvan, vagy nincs.
Ennek következtében rengeteg fájdalmat és lemondást, stresszt és nehézséget tapasztalnak meg a mindennapokban, ha nem rendelkeznek megfelelő magabiztossággal. Az újkori pszichológiai kutatások ennek a vélekedésnek teljesen ellent mondanak, és fényt derítenek arra, hogy az egyén világról kialakított képe, az életfilozófiája és a szokásai óriási mértékben befolyásolják, hogy mire gondolja képesnek magát, és mire nem. A világról kialakított kép, az életfilozófia és a szokások pedig mind tanulható dolgok,
gyakran gyorsabban, mint azt sokan gondolnák. Az előadáson lehetőségünk lesz megismerni, milyen életfilozófiát vallanak azok a fajta emberek, akik képesek a magabiztosságot VÁLASZTANI, a bizonytalanság helyett, és megismerünk néhány hihetetlenül értékes gyakorlati módszert, melyek segítenek a saját magabiztosságunk növelésében.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.