Közösségi program portál
és helykereső

Luxfunk Radio Funky Party - Hungi Vigadó, Szeged

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Itt a vége a várakozásnak. Hosszú idő után végre Szegeden is lesz Luxfunk Party. Méltó helyre, a Hungi Vigadó meghívásának eleget téve viszünk egy tonna libabőrt a szegedi Funky-arcoknak.

Ha szereted a ’70-es, ’80-as évek Funky zenéit és a ’90-es évek Hip-Hop csemegéit, ha fűződnek kedves emlékeid ezekhez az előadókhoz: Earth, Wind & Fire, Kool And The Gang, Prince, People’s Choice, Chic, Quincy Jones, Michael Jackosn, Jocelyn Brown, Gap Band, Montana Sextet, De La Soul, Soul II Soul, Grandmaster Flash és hasonló nagyságok, akkor ez a buli Neked való.

Az első szegedi Hungis Luxfunk Party-t a Luxfunk Radio csapatának egyik legrégebbi alapító lemezlovasa DJ Taylor nyitja meg. De nem elégszünk meg ennyivel. DJ Taylor mellett ott áll majd Ritmo, kezében gitárral, lábánál wah-wah pedállal, és akkora live Funky pengetést tol a szett alá, hogy az is Funkyvá válik, ami nem az.

Hogy szól Ritmo a Luxfunk Party-n? Hallgasd meg egy korábbi Luxfunk Party felvételen!
Warmup szett (6.35 után száll be Ritmo):
http://www.luxfunkradio.com/hu/hirek/letoltes-luxfunk-party-kecskemet-domb-beach-andrew-j-es-dimofat-deejay-szettje-elso-resz/

Party szett:
http://www.luxfunkradio.com/hu/hirek/letoltes-luxfunk-party-kecskemet-domb-beach-andrew-j-es-dimofat-deejay-szettje-masodik-resz/

Aki igazi szegedi Funky-arc, nem hagyja ki a leg-leg-legelső Hungis-Luxfunkos csapatást. Hiszen első nem lesz még egy.

Belépőjegyek kétféleképpen válthatók:
1. Online elővételben, hármat fizetsz négyet kapsz akcióban (az akció csak online a rendezvény napján 10:00 óráig érvényes) JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE:
http://webshop.luxfunkradio.com/rendezveny_jegyek_79/luxfunk_radio_funky_party_szeged_hungi_vigado_20171027_jegy

2. Érkezéskor a helyszínen 2000 Ft-ért

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.