Közösségi program portál
és helykereső

Lóci Játszik / Maszkura és a Tücsökraj / JATE klub

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A Lóci Játszik zenekar lendülete töretlen és megállíthatatlan

2017 óriási fordulópont a zenekar életében. Január 1-én megjelent új lemezük a Krokodil, aztán az „Év felfedezettje” kategóriában Fonogram díjat vehettek át, most pedig a közönségszavazatok alapján megnyerték a 4. Nagy-Szín-Pad! versenyt! Így 2017-ben Lóciék már nagyszínpados zenekarként érkezhetnek a legnagyobb hazai fesztiválokra! Sőt, a 2017-es Strand fesztivál hivatalos himnusza a zenekar egyik legnagyobb slágerének "strandosított" verziója: így lett a Nem táncolsz jobban című dalból, Nem strandolsz jobban ;)

A Ki Mit Tube siker, a VAN című mozi zenéje, a Veszprémi Utcazene közönségdíja mind hozzájárultak a növekvő ismertséghez és a telt házas koncertekhez. Aki egyszer elmegy egy Lóci koncertre az szinte egyből rajongóvá válik, hiszen az alternatív-pop stílusú dalok és Csorba Lóci érzelmesen ironikus, de méginkább tartalmas szövegei, gyorsan magával ragadják a közönség figyelmét.
A koncerten pedig mindenki személyesen is megtapasztalhatja, hogy Lóci olyan frontember, aki a leghátsó sorban, félszegen álló “elsőbálozó” jókedvéért is megküzd, és miközben a szövegeit, konfjait hallgatjuk az az érzésünk, hogy ezzel a sráccal osztottuk meg féltett titkainkat, hogy ő az a barátunk akivel a múlt pénteken is együtt söröztünk valahol.

Jégyár:
Elővét: online és a Klubban 1.300.-
https://tixa.hu/loci_maszkura_jateklub
A koncert napján 1.600.-
HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.