Közösségi program portál
és helykereső

Látókép filmklub és közönségtalálkozó a Grandban: Kanzoli

Hozzáadás a Google naptáramhoz
// FILMVETÍTÉS ÉS KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ //

A Hajdu Szabolcs nevével fémjelzett Látókép Ensemble és a Wemsical Serbia együttműködésében a Kanzoli című alkotás Szabadkán is látható lesz.
A kolozsvári Filmtettfeszten és a budapesti Verzió fesztiválon 2017-ben bemutatott film a Látókép első dokumentumfilmje, melyet a film egyik alkotója és szereplője, Gálovits Zoltán is elkísér, akivel a vetítések után beszélgetésre kerül sor. A film nem egy hagyományos dokumentumfilm, nem is annak lett tervezve, a nyersanyaghoz csak évekkel a Délibáb című film bemutatója után nyúltak (maga film a forgatás előtti napok eseményeiről szól).

Vetítések időpontja és helyszíne:

Március 10. (szombat) 19.00h - Szabadka, Klein House social bar & art gallery: Látókép filmklub és közönségtalálkozó: Kanzoli
Március 11. (vasárnap) 19.00h – Szeged, Grand Café
Március 11. (hétfő) 20.00h – Magyarkanizsa, Sagmeister Laura műterme (előzetes bejelentkezés szükséges, a limitált helyek miatt, Szerda Zsófiánál a desiresofi@gmail.com címen)

Belépődíj:
500 Ft

Hozzatok valamit ropogtatni, és hozzátok a barátaitokat is. Mi már láttuk, és melegen ajánljuk.
Az alkotókkal készült interjút az alábbi linken olvashatjátok:
https://librarius.hu/2017/12/03/forgatas-ahova-nem-mertek-elmenni-szereplok/
Egy kis ízelítő a budapesti lakásvetítések után:
http://hetnap.rs/cikk/Gyere-hozzam-moziba-26026.html

----------------------------------
Tóth Ridovics Máté - Gálovits Zoltán - Kővári Szabolcs - Hajdu Szabolcs: KANZOLI (színes, magyar dokumentumfilm - 2017, 74 perc)

Ruzsa Rémusz a Délibáb című Hajdu Szabolcs-film szereplőválogatása során megkapta Kanzoli szerepét. Miután örömmel elvállalta azt, a korábbi egyeztetések alapján a film egyik asszisztense érte megy Romániába, a forgatási helyszíntől 800 kilométerre fekvő Köpecbányára, hogy elvigye a forgatásra. Az egyszerűnek látszó feladat kivitelezése azonban nem várt ellenállásba ütközik, és két nappal a forgatás előtt kezdetét veszi egy sziszifuszi küzdelem a helyi lakosokkal.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.