Közösségi program portál
és helykereső

Lang Györgyi Szegeden: "És én is szép vagyok, szép vagyok!"

Hozzáadás a Google naptáramhoz
LANG GYÖRGYI SZEGEDEN!

Jól indul a szeptember: a Pedagógiai esték vendége Lang Györgyi énekesnő, műsorvezető, színésznő, a Pa-Dö-Dő együttes tagja!

Az előadás időpontja: 2018. szeptember 11. kedd 18.00
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.
Az előadás címe: "És én is szép vagyok, szép vagyok!"

"Lang Györgyiről sokan csupán annyit tudnak, hogy ő az egyik vicces, erős testalkatú csaj a PA-DÖ-DŐ együttesből. Van, akinek az is dereng, hogy Kulka János egykori barátnője. Azt, hogy az énekes-műsorvezető eredetileg diplomás színésznő, már kevesebben tudják. Jó egy évtizede diagnosztizálták nála a sclerosis multiplex betegséget, évek óta kerekesszékben ül. Mint mindent, ezt is kíméletlen szókimondással és öniróniával éli meg."

Ezen az estén Györgyi sok mindenről fog mesélni nekünk - mindezt a csak rá jellemző humorral, iróniával és öniróniával teszi:-)
Szó lesz természetesen szegedi éveiről (talán nem mindenki tudja, Györgyi Szegeden született!), színészi pályafutásáról, a Pa-dö-dő Tánczenekarról és mesélni fog betegségéről is.

Lang Györgyi "szédületes figura", jelenléte, szókimondása emlékezetessé, felejthetetlenné varázsolja ezt az estét. Emellett biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian rengeteget tanulhatunk tőle életről, kitartásról, őszinteségről.

Kihagyhatatlan program - a jegyértékesítés hamarosan indul! Addig is naptárakat elő, a szeptember 11. estét (is) kéretik rögzíteni!

Jegyárak: kedvezményes jegyek csupán 1.800,- Ft-ért (SZTE, pedagógus és diákigazolvánnyal, csak az IH-ban); teljes árú jegyek 2.500,- Ft-ért kaphatók!

Jegyek egy kattintással: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/basket/place-selection/LANGGYORGYI20180911/ihrk_boncz_geza
kedvezményes jegyek kizárólag személyesen az IH-ban: http://www.ihrendezvenykozpont.hu/event/1468

Teltházra készülünk, érdemes sietni!

Szeretettel várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat, fiatalokat és idősebbeket egyaránt!
34581715 202335697076661 2039541378865692672 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.