Közösségi program portál
és helykereső

Kreatív klub a Karolinában

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A klubfoglalkozás programja: DESSERTS FOR THOUGHTS IN THE DESERT OF SCIENCE AND LANGUAGE TEACHING (Kreativitások a nyelvórákon, praktikus ötletek nyelvtanároknak valamint tartalom alapú nyelvoktatás a természettudományokban)

2016-ban az Európai Bizottság Erasmus+ KA1-es pályázata a Karolina Iskola 8 munkatársának a külföldi továbbképzését támogatta.

Nyelvtanár kollégáink mobilitásai módszertani fejlesztésüket és a képzéseken elsajátított új ötletek mindennapi munkába való beépítését célozták; többi tanártársunk pedig megismerkedhetett a tartalom alapú nyelvoktatással (CLIL), és el is mélyülhetett abban. A külföldön töltött idő ugyanakkor lehetőséget adott munkatársainknak arra, hogy betekintsenek az angol iskolák mindennapjaiba, és az ott látott jó gyakorlatokat beépítsék saját munkájukba, ezzel is növelve diákjaink és tanáraink motivációját, mélyebb és használható szaktárgyi valamint idegen nyelvi tudását – mindannyiunk megelégedésére.

Várjuk azon kollégákat, akik érdeklődnek az Erasmus+ pályázatok részletei iránt és nyitottak új tanítási módszerekre.

Jelentkezés módja és határideje: a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, részvételi szándékotokat legkésőbb 2017. február 16-án, (csütörtök) 12.00 óráig jelezzétek Tombáczné Kovács Mária kapcsolattartó részére a jelentkezési lap kitöltésével a következő e-mail címen: mkarolinaiskola@gmail.com. A jelentkezési lap ITT érhető el!

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.