Közösségi program portál
és helykereső

Kreatív Kávé szegedi workshop: "Páva"

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!
------------------------------------------------------------------
Téma: "Páva" - festőkéses foglalkozás
Festőalap: 40x40cm feszített vászon.
Használt alapanyag: akrilfesték és arany effekt paszta.
Részvételi díj: 10.000Ft/fő.
------------------------------------------------------------------
A "Kreatív Kávé" programsorozat következő eseményére szeretnélek Téged meginvitálni. Velünk te is kipróbálhatod, egy kis segítséggel milyen szuper festményt tudsz készíteni!

Töltsük együtt a délutánt, merüljünk bele a színek és formák világába! Próbáld ki velünk a kikapcsolódás és a feltöltődés rendhagyó formáját.

Meghívlak egy kávéra/teára valamint biztosítom a szükséges eszközöket és iránymutatást, amire az alkotásod elkészítéséhez szükséged lesz. Ne aggódj, nem szükséges semmiféle előképzettség, rajztudás, enélkül is garantált a sikerélmény!

A kb. 4-5 órás foglalkozás alkalmával akrilfestékkel dolgozunk majd, kihasználva a gyors száradási időt, és a széles körű alkalmazhatóságot. Az alkotást együtt, lépésről lépésre haladva készítjük el, úgy, hogy én elöl a saját festményemen mutatom a lépéseket. Ez alkalommal kipróbálhatod tehát, milyen előrajz nélkül, nagy méretben festeni ill. festőállványon dolgozni. Az elkészült festményed pedig természetesen ez alkalommal is hazaviheted.

Amit hozz magaddal: nyitottságot, lelkesedést és olyan kényelmes ruhát (cserepólót), ami nem baj, ha festékes lesz. A további felszerelésről mi gondoskodunk, valamint lesz kávé/tea, ásványvíz.
--------------------------------------------------------------
Téma: "Páva".
Festőalap: 40x40cm feszített vászon.
Használt alapanyag: akrilfesték és arany effekt paszta.
Részvételi díj: 10.000Ft/fő.
--------------------------------------------------------------
Érdeklődni: +36 30 682 0491
Jelentkezés és helyfoglalás időrendi sorrendben történik: info@kreativkave.hu . Kérem írd meg, melyik eseményre jelentkezel, melyik méretű vászonra szeretnél festeni és küldd el telefonszámod is!
FONTOS! Örülök, ha jelzed az fb eseménynél részvételi szándékod, de csak írásos/telefonos jelentkezést tudok elfogadni. Ha változás adódik, csak így garantált, hogy időben értesíteni tudjunk, ill. ez alapján készülök az alapanyagokkal a foglalkozásra. Köszönöm megértésed.
Minimum létszám: 6fő.
Korhatár: 10 évtől-110 évig.
Fontos! A workshopon a Kreatív Kávé Klubkedvezmény nem váltható be.
Te is tudsz festeni! Tegyél egy próbát!

Tajthy Gabriella -bemutatkozás
Aktívan 2012 óta foglalkozom intenzíven rajzolással és festéssel.
Szeretek grafikákat készíteni, olajjal és akrillal festeni attól függően, mi a céljaimnak és a témának legmegfelelőbb. Belekóstoltam az akvarell készítés és a pasztell ceruzák varázslatos világába is. Szeretek kísérletezni és kombinálni az egyes technikákat, szeretek metál fóliával dolgozni és mozaikkal tördelni felületeket és kísérletezni új anyagokkal, technikákkal.
Budapest mellett, Ürömön lakom 3éves kisfiammal és két vizslánkkal. Szívem és gyökereim gyakran hazahúznak szülővárosomba, így időnként megfordulok Szegeden, Bordányban is.
2012 óta kilenc Budapesten megrendezett kiállításon volt alkalmam bemutatni alkotásaimat, Kreatív Kávé foglalkozásainkon 2015 nyara óta több, mint 300 alkotás készült. A foglalkozáson szeretnék átadni Neked egy szeletet a művészet és alkotás iránti szeretetemből.

A korlátozott számú helyekre a foglalás időrendi sorrendben történik. Szeretettel várom jelentkezésed!

Kapcsolj ki, kapcsolódj be!
13029612 1722945314661441 5961787748947536932 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.