Közösségi program portál
és helykereső

Kreatív Kávé szegedi workshop "Bánat"

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!
------------------------------------------------------------------
Téma: "Bánat"
Festőalap: 50x70cm feszített vászon.
Használt alapanyag: akrilfesték.
Részvételi díj:
-előre utalás esetén: 8.000Ft/fő
-helyszíni fizetés esetén: 9.500Ft/fő
------------------------------------------------------------------
A "Kreatív Kávé" programsorozat következő eseményére szeretnélek Téged meginvitálni. Velünk te is kipróbálhatod, egy kis segítséggel milyen szuper festményt tudsz készíteni!

Töltsük együtt a délutánt, merüljünk bele a színek és formák világába! Próbáld ki velünk a kikapcsolódás és a feltöltődés rendhagyó formáját.

Meghívlak egy kávéra/teára valamint biztosítom a szükséges eszközöket és iránymutatást, amire az alkotásod elkészítéséhez szükséged lesz. Ne aggódj, nem szükséges semmiféle előképzettség, rajztudás, enélkül is garantált a sikerélmény!

A kb. 4-5 órás foglalkozás alkalmával akrilfestékkel dolgozunk majd, kihasználva a gyors száradási időt, és a széles körű alkalmazhatóságot. Az alkotást együtt, lépésről lépésre haladva készítjük el, úgy, hogy én elöl a saját festményemen mutatom a lépéseket. Ez alkalommal kipróbálhatod tehát, milyen előrajz nélkül, nagy méretben festeni ill. festőállványon dolgozni. Az elkészült festményed pedig természetesen ez alkalommal is hazaviheted.

Amit hozz magaddal: nyitottságot, lelkesedést és olyan kényelmes ruhát (cserepólót), ami nem baj, ha festékes lesz. A további felszerelésről mi gondoskodunk, valamint lesz kávé/tea, ásványvíz.
--------------------------------------------------------------
Téma: "Bánat".
Festőalap: 50x70cm feszített vászon.
Használt alapanyag: akrilfesték.
Részvételi díj:
- előre utalás esetén: 8.000Ft/fő
- helyszíni fizetés esetén: 9.500Ft/fő
Előre utalás indítása: Tajthy Gabriella, CIB Bank 10700763-69680557-51100005, megjegyzésben kérjük tüntesd fel a dátumot és az időpontot, amire jelentkezel. Visszaigazolást és a számlát elektronikusan küldjük e-mail címedre. A számlát arra a névre tudjuk kiállítani, amelyről az utalás beérkezett. (Számlázási címed a jelentkező leveledben jelezd kérlek.)
Fontos! Ha nem tudsz eljönni arra a foglalkozásra, amire jelentkeztél és átutaltad a részvételi díjat- és a foglalkozás kezdete előtt 24órával lemondod e-mailben telefonon-, 3 hónapon belül van lehetőséged másik programunkra átjelentkezni.
Érdeklődni: info@kreativkave.hu +36 30 682 0491
Jelentkezés és helyfoglalás időrendi sorrendben történik: info@kreativkave.hu. Kérem, hogy írd meg, melyik eseményre jelentkezel és küldd el telefonszámod is!
--------------------------------------------------------------
FONTOS! Örülök, ha jelzed az fb eseménynél részvételi szándékod, de csak írásos/telefonos jelentkezést tudok elfogadni. Ha változás adódik, csak így garantált, hogy időben értesíteni tudjunk, ill. ez alapján készülök az alapanyagokkal a foglalkozásra. Köszönöm megértésed.
Minimum létszám: 6fő.
Korhatár: 10 évtől-110 évig.
Fontos! A workshopon a Kreatív Kávé Klubkedvezmény nem váltható be.
Te is tudsz festeni! Tegyél egy próbát!

Tajthy Gabriella -bemutatkozás
Aktívan 2012 óta foglalkozom intenzíven rajzolással és festéssel.
Szeretek grafikákat készíteni, olajjal és akrillal festeni attól függően, mi a céljaimnak és a témának legmegfelelőbb. Belekóstoltam az akvarell készítés és a pasztell varázslatos világába is. Szeretek kísérletezni és kombinálni az egyes technikákat, szeretek metál fóliával dolgozni és mozaikkal tördelni felületeket és kísérletezni új anyagokkal, technikákkal.
Budapest mellett, Ürömön lakom 3éves kisfiammal és két vizslánkkal. Szívem és gyökereim gyakran hazahúznak szülővárosomba, így gyakran megfordulok Szegeden, Bordányban is.
2012 óta kilenc Budapesten megrendezett kiállításon volt alkalmam bemutatni alkotásaimat, Kreatív Kávé foglalkozásainkon 2015 nyara óta több, mint 300 alkotás készült. A foglalkozáson szeretnék átadni Neked egy szeletet a művészet és alkotás iránti szeretetemből.

A korlátozott számú helyekre a foglalás időrendi sorrendben történik. Szeretettel várom jelentkezésed!

Kapcsolj ki, kapcsolódj be!
13568796 1752250851730887 8261095049223744873 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.