Közösségi program portál
és helykereső

Közélet iskolája: Szerveződj! Társasjáték est

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A Szerveződj! társasjátékban több körön keresztül különböző állampolgári szerveződések bőrébe bújtok, és minden körben egy újabb társadalmi ügyért álltok ki közösen.
Például meg akarjátok akadályozni, hogy a városi park helyére plázát építsenek vagy azért küzdötök, hogy ne csökkentsék le a munkanélküli segély időtartamát.

A Szerveződj! történetmesélésen alapul, ezért játék közben nyugodtan elengedhetitek a fantáziátokat és megvalósíthatjátok a legkreatívabb kampányt. De korlátozottak a lehetőségek, hiszen minden körben csak pár erőforrásból építkezhettek, és a szerencsének is van némi szerepe a végeredményre. A játékban lehet együtt és egyénileg is döntéseket hozni, de nyerni csak közösen, csoportként tudtok. Képesek vagytok összefogni és minden eszközt a jó ügy szolgálatába állítani?

A Szerveződj! című felnőttek számára kifejlesztett társasjátékkal meg szeretnénk mutatni, hogy az aktivizmusnak és az érdekérvényesítésnek számtalan formája létezik – és azt is, hogy ezt mindenki tudja csinálni! Azt reméljük, hogy a játék jó beszélgetéseket eredményez, valamint kibővíti az aktív állampolgárok eszköztárát.

Egy 2 órás program keretében 5-10 résztvevőt vonunk be. A játékot rövid felvezetés előzi meg és a tanultak feldolgozása zárja.

A programon a részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció:
https://tixa.hu/kozelet_iskolaja

Img 7870 fotorFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.