Közösségi program portál
és helykereső

Könyvbemutató/Book Presentation

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A Filmeskönyv 2 és a Bécs, Budapest, Hollywood c. könyvekről beszélgetünk a szerzőkkel, Szabó Gáborral, a zsűri operatőr tagjával és Muszatics Péterrel, a Jameson CineFest egyik főszervezőjével és kurátorával. A moderátor Kolozsi László író, filmesztéta.

///Q & A with the authors of Filmbook 2 and Wien, Budapest, Hollywood, Gábor Szabó cinematographer, chair of the festival jury and Péter Muszatics, one of the main organisers and curator of Jameson CineFest lead by László Kolozsi writer, film critic.

With simultaneous translation.

///Szabó Gábor: Filmeskönyv 2- hogyan kommunikál a film?
A szerző ajánlója: Ez a könyv filmeseknek és leendő filmeseknek készült. Azoknak, akiket érdekel a film hatásmechanizmusa, a filmnyelv szerkezetének elemei, az, hogy ezekből a film hogyan épít képsort és történetet, és hogy napjainkban milyen irányokba fejlődik tovább a klasszikus filmnyelv. Nem recepteket próbál adni, hanem inkább abban segít, hogy ki-ki elkészíthesse a saját receptjeit.

Muszatics Péter: Bécs, Budapest, Hollywood
Ausztria-Magyarország hatása az amerikai filmre
„Nem elég, hogy magyar vagy, tehetségesnek is kell lenned” - állt állítólag a figyelmeztető felirat egy magyar származású hollywoodi producer irodájának falán. Fantasztikus karrierek, mesés történetek a hollywoodi közép-európaiak izgalmas világában.
59905340 1153620951484355 5122009217879769088 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.