Közösségi program portál
és helykereső

Kommunikációs és támogatásgyűjtő tippek civileknek

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Értéket teremteni sohasem könnyű, értéket széles körben elfogadtatni viszont sokkalta nehezebb. Ha civil szervezetet, civil közösséget vezetsz, építesz, pontosan tudod, hogy milyen akadályok és nehézségek tornyosulnak előtted. Értékeid mellett túl sokan megyünk el, nem támogatunk Téged elegen, és még az 1 százalékokról is gyakran megfeledkezünk. A nehézségeid én is ugyanúgy látom, de feltartóztathatatlanul hiszek abban, hogy lehet az értékteremtésnek becsülete, sőt, haszna, de csak ha változtatunk és fejődünk.

Ezért hívlak örömmel és jó szívvel a civil kommunikáció fejlesztéséről szóló előadásomra! Szeretném megmutatni Neked is, milyen lehetőségek állnak előtted, közösséged előtt, ha hatékonyabbá akarod tenni tevékenységed, a támogatásgyűjtést, a kommunikációd. Több mint húszéves médiatapasztalattal a hátam mögött, üzleti tanácsadóként, sikerfejlesztőként küldetésemnek tartom értékeink képviseletét, a civil és a vállalkozói oldal gyümölcsözőbb együttműködését, és erről a küldetésről Számodra is van mondanivalóm!

Hogy miről fogok beszélni?

- Civil márkaépítés
- Kommunikációs kampánystratégiák
- Új támogatószerző stratégiák
- Online jelenlét és tartalommarketing
- Médiatervezés és sajtókapcsolatok
- Civil szolgáltatásfejlesztés

Hogy mit kaphatsz?

- Megtudhatod, milyen lehetőségeid vannak értékeid kommunikációjára.
- Megláthatod, mitől működik jól egy jó kampány.
- Megértheted, mitől lehetsz értékes egy vállalkozónak.
- Meggyőződhetsz, miért kell erősítened online jelenléted.
- Rájöhetsz, hogyan vonj magadra nagy figyelmet.
- Rácsodálkozhatsz, hogyan keress extra bevételeket az értékeiddel.

A belépő jelképes: 400 forint.
Az előadásra itt tudsz regisztrálni: http://goo.gl/forms/8MZmyJlw2qIRtF943

És hogy ki vagyok?

Szegeden végeztem az egyetem kommunikáció szakán, ahol elektronikus médiára és PR-re specializálódtam. Több mint 20 évet töltöttem el a médiában, ennek több mint felét Budapesten, az InfoRádióban és más szerkesztőségekben, illetve több mint felét vezetőként. Itt Szegeden a Rádió 88 hírigazgatójaként összeállítottam egy, a szakmában teljesen hiánypótló, csaknem 200 oldalas Hír- és információs tartalomszolgáltatási kódexet, ennek is köszönhető, hogy több éves távlatban megduplázódtak a civil szervezetek hírei a rádióban.

A célom az, hogyha eljössz, hitet ébresszek benned!
13247885 1421038794588403 3756256137523541966 oFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.