Közösségi program portál
és helykereső

Klímajátszma – Társasjátékok a környezettel a középpontban

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Az elképzelt jövő talán nincs is olyan távol. Próbáld meg életben tartani a fajodat egy idegen bolygón, vagy óvd meg az emberiséget a járványoktól. De csak óvatosan! Hisz te is könnyedén ellenséggé válhatsz. A te feladatot egyszerű: éld túl!

Társasjátékozás a Motiváció Műhely közreműködésével.
Nem gond, ha nem ismered a társasokat, a játékmesterek megtanítják neked.

A játékokról bővebben 👇👇👇

PANDEMIC: Megvan bennetek minden, ami az emberiség megmentéséhez kell? Egy járványelhárító csapat szakképzett tagjaiként kell felfedeznetek a tomboló halálos járványok ellenszérumait, még mielőtt azok világszerte elterjednének.
Neked és a csapat tagjainak a világot bejárva kell harcolnotok a fertőzéssel, és meg kell találnotok az ellenszerhez szükséges anyagokat. Saját szakértelmeteket latba vetve kell összedolgoznotok a siker érdekében. Az óra ketyeg, a betegségek világméretű járványok révén terjednek.
Meg tudjátok találni mind a négy ellenszert még időben? Az emberiség sorsa a ti kezetekben van!

EVOLÚCIÓ: A dinók rég kihaltak – vagy mégsem? Az Evolúció társasjátékban a játékosok saját ősfajaikról gondoskodnak – több-kevesebb sikerrel. A szabadon variálható és rengeteg kombinációs lehetőséggel bíró tulajdonságkártyákkal képesek lehetnek megvédeni magukat a ragadozóktól, vagy éppen azzá válni, szaporodni és tovább fejlődni – de vigyázat! Az éhség nagy úr! Elég egy elhibázott lépés, egy kis figyelmetlenség, és szépreményű fajunk könnyen eltűnhet a történelem színpadáról!

MARS TERRAFORMÁLÁSA: Képes lennél egyedül irányítani egy bolygóközi vállalatot? Szerinted élhetővé tudnád tenni a Vörös bolygó felszínét? Ha nem ijedsz meg a kihívásoktól, képes leszel munkáddal hozzájárulni a Mars lakhatóvá tételéhez – természetesen nem csak a profit, hanem az emberiség érdekében!

Csatlakozzatok a Klímanapok // Szeged többi programjához is.
70771073 10156179399361504 7632929979105280000 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.