Közösségi program portál
és helykereső

Klein Dávid expedíciós hegymászó online előadása bizonytalanságról, válságról, újrakezdésről

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Az előadás időpontja: 2021. március 23. kedd 18.00
Az előadás címe: Bizonytalanság, válság, újrakezdés - ONLINE ELŐADÁS!
Előadónk: Klein Dávid, Magyarország legismertebb és legnépszerűbb expedíciós hegymászója
Jegyár: 1.500 Ft
Az előadás helyszíne: a nappalid, a konyhád, az irodád, a kedvenc kuckód - tetszés szerint választható.

Nem érsz rá aznap este?
Semmi gond: a jegyvásárláskor megkapott linkre kattintva az előadás kezdőidőpontjától számított 24 órán belül (2021. március 23. kedd 18.00-tól március 24. szerda 18.00-ig) bármikor megtekintheted az előadást, a neked legalkalmasabb időpontban (reggel, délben, este vagy épp éjszaka).

Hogyan tekinthetem meg az előadást?

  • Vásárold meg a jegyed a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu felületen!
  • Kattints a visszaigazoló e-mailben kapott egyedi linkre! (FONTOS: előfordulhat, hogy a visszaigazoló levél a Promóciók/Spam mappába kerül!).
  • Írd be a visszaigazoló e-mailben kapott egyedi jegysorszámot (QR-kódot) az itt megjelölt linken található videó alatti mezőbe. (Link hamarosan!)
  • Tarts velünk ezen az izgalmas estén és tanulj Te is nagyszerű előadónktól a Mentor(h)áló Pedagógiai esték legújabb előadásán.

Miről szól ez az előadás?
Klein Dávid legújabb előadását a pandémia "ihlette" - ennek megfelelően az előadás 3 fogalom köré épül fel: bizonytalanság, válság, újrakezdés.
Dávid legújabb előadásában a csúcsok meghódításakor általa átélt folyamatot és érzéseket párhuzamba állítja a mindannyiunk életét hosszú ideje befolyásoló válsággal, valamint az általa okozott érzésekkel és élményekkel.
Természetesen az előadás során Dávid betekintést nyújt a nézők számára az expedíciós hegymászás rejtelmeibe, a világ legmagasabb hegycsúcsainak meghódításába is - mindezt személyes történetei elmesélésével és persze a ritkaságszámba menő expedíciós felvételek megosztásával!
Biztosak vagyunk abban, hogy az előadás során számtalan olyan gondolatot, példát is hallhatunk Dávidtól, amelyeket mindenki a saját életére vonatkoztatva is alkalmazni tud akár a pandémia idején, akár a későbbiekben.

Figyelem: az előadás csak a megadott kezdési időponttól kezdődően, 2021. március 23. kedd 18.00-tól március 24. szerda 18.00-ig érhető el!

Bizonytalansag valsag ujrakezdes klein david online eloadasa

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.