Közösségi program portál
és helykereső

Kihívás napja és Fitt Family pontgyűjtés

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A Kihívás Napja 1982-ben indult Kanadából, ahol két szomszédos város vezetői elhatározták, hogy egy egésznapos verseny keretében döntik el, melyikük városa a sportosabb.
A verseny eldöntéséhez 0 órától este 9-ig folyamatosan számolták, hányan végeznek aktív testmozgást legalább 15 percen keresztül.
A Kihívás Napja hamar meghonosodott szerte Európában és a nagyvilágban, majd 1991-ben Magyarországra is megérkezett. Hazánkban eddig összesen 1596 település vett részt a vetélkedésben. Tavaly a versenyben részt vett falvak és városok lakói egyetlen nap alatt több, mint 3 millió negyedórás testmozgást végeztek.
A Kihívás Napjának célja az, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz - ezért támogatják olimpikonjaink, sportkiválóságaink is személyes részvételükkel ezt az országos eseményt.
A Szegedi Sport és Fürdők létesítményeit, meghatározott időintervallumban, térítésmentesen használhatja Szeged lakossága.

Május 29-én, szerdán kerül sor a Fitt Family rendezvénysorozat 7. állomására, melyet a Kihívás napja országos kezdeményezés keretén belül szervezünk meg. Lényege, hogy ezen a napon mozogjatok, sportoljatok minél többet, és az eredményt töltsétek fel a FittFamily Szeged csoportba. Részletek: www.szegedsport.hu kihívás napja szabályzatnál. Sportolj, mozogj minél többet, küldd el a fittfamily@szegedsport.hu-ra ezen a napon a lépésszámlálód adatait lefényképezve és szerezz további Fitt Family pontokat.
További részletek: www.fittfamily.hu
59387464 2274039266145223 8951507990066757632 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.