Közösségi program portál
és helykereső

Kiből lehet jó vezető? - előadó Bojár Gábor

Hozzáadás a Google naptáramhoz

 Kiből lehet jó vezető? Bojár Gábor megmondja!

Nagyszerű előadással és újabb kitűnő előadóval nyitjuk a 2017-es tavaszi évadot a Mentor(h)áló és az IH Rendezvényközpont közös rendezvénysorozata, a Pedagógiai esték keretein belül.

Vendégünk a nyitányon Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója, Magyarország egyik legsikeresebb üzletembere lesz.

Kiből lehet jó vezető? Vajon a férfiak vagy a nők a jobb vezetők? Miért erősebb a férfiak ambíciója arra, hogy vezetők legyenek?

Tágítva a kört: milyen kompetenciák szükségesek/fontosak számunkra akár vezetőként, akár vállalkozóként, akár munkavállalóként a 21. században ahhoz, hogy sikeresek legyünk?

Milyen a sikeres vezetési kultúra? Melyek a vezetés csapdái? Hogyan lehet megtalálni a legjobb munkatársakat és kihozni belőlük a legjobbat? Mitől lehet sikeres egy csapat? Megfér-e egymás mellett az emberiségre jellemző 2 alapvető ösztön, a verseny és az együttműködés?

Motiváció, felelősség, döntéshozatal, kritika – csak néhány kulcskifejezés, amelyekről ezeken felül biztosan szó esik majd.

Bojár Gábor Közép-Európa egyik legsikeresebb, legtapasztaltabb üzletembere – olyan hiteles, meggyőző, szellemes előadó, aki bátran beszél sikerekről és hibákról, erősségekről és gyengeségekről. Az alkotás “szerelmese”, hisz abban, hogy “alkotni születtünk erre a Földre”, s hogy “az alkotás teszi az embert emberré”.

Újabb nagyszerű lehetőség nyílik a tanulásra, újabb esti élmény vár mindazokra, akik velünk tartanak!

 

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.