Közösségi program portál
és helykereső

Kertmozi: Tideland (2005)

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Tideland, kanadai-angol filmdráma, 110 perc, 2005
RENDEZŐ: Terry Gilliam

A filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Belépő: 500 Ft/fő

25 éven aluliaknak a belépés ingyenes, azonban adminisztrációt igényel. (Ha 25 éven aluli vagy, kérlek, hozd magaddal a személyigazolványodat és a TAJ-kártyádat, mert csak ezek birtokában tudsz ingyenesen részt venni a programon. Regisztrálni a Megálló Közösségi Házban lehet nyitvatartási időben, vagy a vetítés napján 19.00 óráig. A későn érkezőknek ugyanúgy belépőjegyet kell váltaniuk. Aki korábban már átesett az adminisztráción, annak nem szükséges korábban érkeznie.)

"A tízéves Jeliza-Rose kábítószerfüggő szülei nem sokat törődnek lányukkal. Nem csoda, hogy a kislány saját képzeletvilágába menekül, ahol legjobb barátai azok a babafejek, amiket testükről leszedve ujjbábként használ. Miután Jeliza-Rose anyja heroin-túladagolásban meghal, az apja vidékre utazik vele, a nagymama egykori birtokára. A semmi közepén álló lepusztult ház megtelik a kislány fantáziája teremtette lényekkel, szellemekkel. Eközben az apja újra belövi magát, ám erről az útjáról már nehéz a visszatérés. A kislány pedig megismerkedik szomszédaival: a félszemű Dell-el, aki a gyerek világában kétségtelenül maga a boszorkány; valamint Dickens-szel, Dell féleszű öccsével, akit Jeliza-Rose a saját férjének képzel."

A kertmozira előzetes helyfoglalás nincsen, a beengedés és a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Jegyet a vetítés kezdéséig van lehetőség váltani, a későn érkezőket nem tudjuk beengedni!

A Grand Café Szeged közreműködésével.

A program az EFOP-1.2.2-15-2016-00218 azonosító-számú, „Thalia szekerén – komplex személyiségfejlesztés, szakmai képzés, értő néző nevelés és önkéntesség az előadó-művészetek segítségével” projekt keretében, az Európai Szociális Alap támogatásával valósul meg
70266293 1087937471397816 7730478414498365440 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.