Közösségi program portál
és helykereső

Képregény Kedvelők Klubja Extra - Börze!

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A 8. SZEGEDI KÉPREGÉNYFESZTIVÁL keretein belül a Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár közreműködésével bemutatjuk a Képregény Kedvelők Klubja Extrát! ;)

16 órától
Képregény csere-bere és adás-vétel!

17 órától
Ó, azok a boldog ötvenes évek – Képregény Kedvelők Klubja extra
Az ötvenes évek képregényeiről és rajzolóiról beszélget Fazekas Attila képregényrajzoló, Kiss Feri képregényíró, -gyűjtő és Kertész Sándor képregénytörténet-kutató.

A Somogyi-könyvtár részletes programja >
http://www.sk-szeged.hu/rendezveny/-/content/8-szegedi-kepregenyfesztival-es-vasar-867086

"A fesztivál idei előadói között megtaláljuk az ország különböző részéről érkező szakembereket és alkotókat éppen úgy, ahogyan a szegedieket is. Folytatódik Váradi Gábor képregénytörténeti előadássorozata, visszatekintünk az 1956-os eseményekre a képregények szemüvegén át, bepillanthatunk Star Trek szövevényes világába, hallhatunk a képregénygyűjtemények értékéről valamint helyet kapnak a szubjektív alkotói bemutatkozások is.
Az ismert és ismertségre pályázó képregényrajzolókat alkotás közben figyelheti meg az érdeklődő nagyérdemű. Sőt, a vállalkozókedvűek ceruzát ragadva társulhatnak az alkotáshoz. A fesztiválon a képregénykiadók és -terjesztők is jelen lesznek kínálatukkal, biztosítva az újdonságok megtekintésének és megvásárlásának lehetőségét."
15068396 412892905501110 8311714555358171717 oFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.