Közösségi program portál
és helykereső

Kaláka 50 – Hét határon át

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A Kaláka együttes jubileumi koncertje
Vendég: Szirtes Edina Mókus
Különleges koncertsorozattal ünnepli alapításának 50. évfordulóját a Kaláka együttes. A novembertôl novemberig tartó, nagyszabású turnén a szomszéd országok egy-egy határ menti városába látogatnak el, ami után a magyar területen fekvô szomszédos városokban is fellépnek. Így kerülnek párba Sopron és Felsôôr, Miskolc és Kassa, Mátészalka és Beregszász, Debrecen és Nagyvárad, Szeged és Zenta, Pécs és Hercegszöllôs, Zalaegerszeg és Lendva egy-egy koncert erejéig. Szegeden az Egyetemi Tavasz látja vendégül a születésnapos együttest.
A Kaláka együttes 1969-ben alakult Budapesten. A Kossuth-díjjal és Prima Primissima-díjjal kitüntetett zenekar kezdetektôl szívügyének tartja a magyar költôk verseinek megzenésítését és elôadását.
A zenekar tagjai: Gryllus Vilmos (cselló, gitár, koboz, doromb), Gryllus Dániel (furulyák, citera, pánsíp, klarinét, tárogató, duda), Becze Gábor (nagybôgô, gitár), Radványi Balázs (mandolin, 12 húros gitár, ukulele, brácsa, kalimba)
Belép jegy elővételben az SZTE Kulturális Irodában (Dugonics tér 13.) és a helyszínen (2200 Ft, SZTE diákigazolvánnyal 1900 Ft) vásárolható.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.