Közösségi program portál
és helykereső

Kafarnaum / mesekönyv-gyűjtés a Belvárosi moziban!

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A meséknek mégsincs vége

A Máltai Szeretetszolgálat és a film forgalmazója mesekönyv gyűjtést szervez a Kafarnaum - A remény útja című film ajánlójában szereplő Till Attila, Korpás Kriszta, Rutkai Bori, Jordán Adél, Borbély Alexandra, Müller Péter Sziámi, Karafiáth Orsolya és Szabó Simon gondolatainak hatására.

A neves művészek és közéleti személyiségek kamerába mondták a véleményüket, miután megnézték a Kafarnaum - A remény útja (16) című filmet.

https://www.youtube.com/watch?v=y0HlJg3u_iQ&feature=youtu.be

A libanoni Oscar-jelölt alkotás, a Kafarnaum – A remény útja (16) egyszerre megható és lenyűgöző mozi, amit látva azonnal felébred az emberben a tenni akarás.

A film főhőse, a 12 éves libanoni Zain, minden nehézség ellenére, a felnőtteket megszégyenítő módon vigyáz testvéreire, tiszta szívvel és hatalmas felelősségérzettel fordul gyerektársai felé, s küzd napról napra azért, hogy jó ember lehessen.

Az alkotás, amit először a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál közönsége fogadott negyedórás ovációval, most csütörtöktől kerül a mozikba és csütörtökön veszi kezdetét a nagy mesekönyv-gyűjtés a rászoruló gyermekek számára.

Hozz egy mesekönyvet a moziba és tedd egy kicsit szebbé a világot!

A hazánkban 30 éves Máltai Szeretetszolgálat számtalan család útját támogatja a legnehezebb helyzetekben, és munkatársai tudják, hogy hol örülnének a legjobban a mesekönyveknek és el is juttatják a mozinézők adományait a legkisebbeknek.

A következő mozik önként vállalták a mesekönyv adományok gyűjtését: Tabán Artmozi - Budapest, Puskin Artmozi - Budapest, Apolló Mozi - Pécs, Barátság Mozi - Székesfehérvár, TiszapArt Mozi - Szolnok, Belvárosi Mozi - Szeged, Agora Savaria Művelődési Ház - Szombathely.

Az adománygyűjtés híreiről a mozik és a Mozinet Facebook oldalain értesülhetsz!
51958536 2278685592169429 4938895215655124992 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.