Közösségi program portál
és helykereső

JATE Progression pres. Sobek (Citymatiné)

Hozzáadás a Google naptáramhoz
SZTE ÁOK/GYTK/FOK Hallgatóknak - Ingyenes

★ SOBEK (CityMatiné)
★ ATTIC EARS & IF-ICAN (JATE Progression)
★ AIBELL (Delusion)

□ Belépő:
- SZTE: 800.-
- Külsős: 1200.-
□ Start: 22:00

További infók:
JATE Prog: www.facebook.com/jateprogression
JATE Klub: www.jateklub.hu

Elérkezett végre a várva várt tavasz, és ha már eljött, akkor hozott magával egy újabb lehetőséget, amikor a szegedi egyetemisták és a house/techno zene kedvelői összegyűlhetnek a JATE Klub - Szeged falai közt egy egész estés underground e-zenei szeánszra.

A JATE Progression csapata a legutóbbi Jaffa Surfa nevével fémjelzett éjszaka után egy újabb "újonc" mellett tette le a voksát, március 16-án ugyanis Dj Sobek első ízben perdítheti táncra a Progression közönségét. Sobek zenei karrierje az elmúlt években töretlenül ível felfelé, gondoljunk csak produceri munkáira (MoBlack, Audiophile Deep, Soma, Balance Music), a Hi!Fly csapatával eltöltött időszakára, vagy a fővárosi underground színterének egyik legkomolyabb gyűjtőhelyének számító Aether klubban betöltött rezidensi szerepére. De nem mehetünk el szó nélkül a Citymatiné mellett sem. Hogy is mehetnénk, hiszen ki lehet jelenteni, hogy hazánk legismertebb kizárólag nappali rendezvényekkel operáló bulisorozatáról van szó, melynek fellépőnk, Sobek az egyik rezidense.

SoundCloud: www.soundcloud.com/sobek1
Facebook: www.facebook.com/djsobek

A jól megszokott körítésről ezúttal is rezidenseink, az Attic Ears and If-ican duó, valamint Aibell, a Delusion formáció hölgy tagja fog gondoskodni.

Találkozunk a táncparketten!
75583 1564527343565020 9213285164400387269 nFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.