Közösségi program portál
és helykereső

JATE Essential/03.27.SZE/Tolstoi(D)/Capeesh Society/Peterslounge

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A JATE UNDRGRND bemutatja:
JATE Essential - deep-tech-minimal-house

❌LINEUP:❌
▶️TOLSTOI(D) 🇩🇪
▶️Viktor Udvari aka. Capeesh Society
▶️Peterslounge

Az új klubsorozat kertein belül a hazai és a világ tehetséges underground house/techno előadóiból csemegézünk majd az ínyenceknek!
Ezúttal Németországból hozzuk el, az egyik legígéretesebb dj duó a TOLSTOIN & ANDSAN lemezlovagját, akiknek trackjeit MARCO CAROLA-tól, LOCO DICE-on át wAFF-ig mindenki supportálja! A srácok olyan komoly tech house lableken jelennek meg, mint a Lapsus, Flashmob, Under No Illusion, Roush vagy épp a Badgirls-ös srácokhoz köthető magyar Alliwant Music kiadó!
Apropó hazai! Viktor Udvari aki Capeesh Society nevű új alteregójával is nagyot robbantott a szcénában nevét ma már mindenhol jegyzik a house minimalista, dub.-os, francia/román vonalán éppúgy, mint a klasszikus deep/tech cimkék alatt. Zenéit Barac-tól, az A:rpia:r -on át tINI-ig éppúgy tolják, mint a FUSE djk, vagy éppen Marco Carola! Büszkék lehetünk a fiatal srácra aki komoly nemzetközi karrier előtt áll és a JATE-ban először lép majd a djpultba. Mellette a "helyi színeket" Peterslounge barátunk képviseli majd.

Jegyek
- 1000 Ft
Kedvezményes kuponnal: 500 Ft

Kedvezményt biztosító kuponokért keressétek promótereinket!

53020239 2277330208972003 8453237830351585280 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.