Közösségi program portál
és helykereső

IX. Szeged Szépe Szépségkirálynő-választás

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A rendezvényen egy fantasztikus táncos show keretein belül mutatkoznak be a Szeged Szépe döntős lányok. A műsorban Dolce Dance táncbemutatót, My77 és Kathia Dobo divatbemutatót láthat majd a közönség. Megtudhatjuk, hogy ki nyeri el a 2016-ös Szeged Szépe címet, az est végén kinek a fejére kerül a Szeged Szépe korona.

Az est folyamán fellép a TV2 „Ének Iskolája” és a jelenleg is futó „Sztárban sztár +1 kicsi” műsorából ismert Tabatabai Nejad Flóra, mellette az X-faktorból megismerhetett és Dunakanyar Hangja első helyezettje Ancsányi Ivett, tovább Matuska Tímea fog énekelni a közöségnek.

A zsűriben közismert, szakmájukban elismert és társadalmilag hiteles személyeket látunk vendégül. A hölgyeket minden zsűriző saját meglátása alapján, azonos szempontok figyelembevételével fog pontozni, mint minden évben, 100%-osan tiszta versenyben kerülnek megmérettetésre a lányok.

A zsűriben helyet foglal:


Kulcsár Edina – Miss World Hungary 2014 Szépségkirálynő, a Miss World 2014-es Világverseny I. Udvarhölgye, az Education Kulcsár alapítója;

Pálinkó Lujza – versenytáncos, 20-szoros magyar bajnok, a Magyar Táncsport Szakszövetség pontozóbírója, az RTL Klub Szombat Esti Láz című mindhárom műsorában zsűrizett és saját névvel tánciskolát is alapított 2002-ben;

Győrfi Pál – az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója;

Hódi Pamela – modell, a M77 reklámarca;

▪ mellettük a rendezvény és mellrák elleni küzdelem támogatói.

Műsorvezető:
Berki Krisztián

Czibolya Nikolett /Szeged Szépe 2013/


A rendezvényt követően HIVATALOS AFTERPARTY a Retro Klubban, ahova a Szeged Szépe karszalaggal éjfélig a belépés díjtalan. 

Mindenkit várunk sok szertettel, a rendezvény bevételét a mellrák elleni küzdelemre fordítjuk.

 

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.