Közösségi program portál
és helykereső

IVANA MER (SK) "Első Látásra Turné 2017"

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Első ízben látogat hazánkba a szlovákiai születésű zeneszerző, énekesnő.
A fiatal művész Prágában indította be karrierjét, miközben kulturális antropológiát tanult egyetemi évei alatt. Ekkor születtek első elektroakusztikus szerzeményei is, melyeket a belga táncos produkcióhoz, a Dancers!-höz is felhasználtak, és ami a nemzetközi LEM Le Prix Russolo fesztivál elődöntőjéig jutott.

2015-ben Szlovákiában jelölték a RadioHead Awards keretein belül Az év felfedezettje díjra, valamint Marc-Eric Laine producerrel készített dala, a Diamond Fields vezette a szlovák RADIO_FM listát. Ezen kívül Ivana hangját hallhatjuk a Hrana - 4 filmy o Marekovi Brezovskomcímű Patrik Lančarič által rendezett filmben is, illetve a díjnyertes Personal Pronouns című táncos filmben.
Az énekesnő debütáló lemeze tavaly jelent meg Early Works címmel, melyet pozitívan fogadtak a kritikusok és a rajongók is.

​Ivana jelenleg azzal van elfoglalva, hogy következő albumára írja a dalokat, illetve készül magyarországi turnéjára, mely négy koncertből áll: Budapesten, Egerben, Szegeden és Esztergomban lehet elcsípni az énekesnőt.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.