Közösségi program portál
és helykereső

Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel - A szépség legendája

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Az Intimissimi on Ice egy olyan csodálatos összművészeti show, ahol az antik Verona Aréna festői környezetében megrendezett előadáson a világ legnevesebb műkorcsolyázóinak műsorát Andrea Bocelli valamint a klasszikus és könnyűzene sztárjainak élőzenei produkciója kíséri.

A negyedik alkalommal megrendezett show "A szépség legendája" címet viseli : tisztelgés a nőiesség és a szépség előtt. A műsor központi szereplői a görög mitológia legendás nőalakjai, köztük Vénusz, Helené, Kirké és Medusza. Az ókori mítoszokat modern köntösbe öltöztető jégtánc show az ő történetükkel ünnepli a nőiességet és állít emléket szerelmüknek és tragédiájuknak.

A 2017. októberében rögzített Intimissimi on Ice show sztárvendége a világhírű olasz tenor Andrea Bocelli, aki 80 millió eladott albummal és számos, operát és igényes könnyűzenét ötvöző duett produkciójával a "pop-opera" stílus legsikeresebb előadója a világon.

A jégrevü főszereplői a világ minden tájáról érkező olimpiai bajnokok és érmesek, köztük a japán Shizuka Arakawa, Stéphane Lambiel, a forgások svájci királya, "A cár"-nak is nevezett Jevgenyij Pljuscsenko, valamint a kanadai Meagan Duhamel-Eric Radford és az amerikai Meryl Davis-Charlie White párosok. Jégtáncukat Andrea Bocelli csodálatos hangja mellett rendkívül látványos vizuális megoldások - lézershow, monumentális kivetítés a jégre és a Veronai Aréna épületrészeire, fény- és láng effektusok - színesítik, kosztümjeiket pedig a legnagyobb fiatal olasz divatdiktátor, Chiara Ferragni tervezte.

Jegyár elővételben 2.500,- Ft, az előadás napján 2.800,- Ft
Jegyek kaphatók a Belvárosi Moziban és a Ticketportal hálózatában (www.ticketportal.hu)

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.