Közösségi program portál
és helykereső

Infragandhi + MC Fedora / Bodoo / Fraser / Cord

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Augusztus 20-án délutántól várunk benneteket szeretettel kirakodóvásárunkon kézműves, egyedi munkáinkkal, Katandi hennafestéssel (17:00-tól 20:00-ig ), este pedig sok tánccal és nevetéssel!

Line Up:

20:00-22:00 Fraser (Thermal Team)
Fraser a szegedi underground szintér veteránja egy laza bakelit set-el járul hozzá az est megalapozásához...

22:00-00:00 Cord (Addictech Records)
Cord még a 2000-es években kezdett zenélni a másfél évtizede működő legendás Chi Recordings színeiben. Számos kiadón jelentek meg zenéi az évek során, több műfajba is belekóstolva:
drumandbass, breakbeat, downtempo, glitch hop, …
Ezúttal könnyedebb vizeket céloz majd meg, vicces és feszes dolgok várhatóak!
https://www.facebook.com/cordsound
https://soundcloud.com/cord_music

00:00-02:00 Infragandhi+Mc Fedora
A saját bevallása szerint mindenevő Infragandhi állítólag egy sokkoló hatású Prokofjev-darab ösztökélésére döntött a dídzsézés mellett. Rakétasebességgel ívelő pályája az Est FM-nél kezdődött, majd a Rádió Café zenei szerkesztője lett. Itt szerkeszti azóta is a kortárs elektronikus zenék egyik legizgalmasabb műsorát, a Deck Attacket, és szervezi fáradthatatlanul az azonos nevű partisorozatot. És persze pakolja kitűnően koreografált szettjeit, melyekben világzenétől dzsesszig, funktól hiphopig minden csemegét megtalálhatunk.
https://soundcloud.com/infragandhi

Fedora énekesnő, MC. A bulikon, koncerteken- és fesztiválokon könnyedén elboldogul a hiphoptól a drum & bass-ig szinte minden zenei műfajjal. Rendszeresen visz új színt hazai és külföldi DJ-k műsoraiba. Az egyetlen női mc hazankban, hangja a mantraszerű monotonitás és a vibráló, energikus éneklés közötti széles spektrumon mozog.

https://soundcloud.com/mcfedora
https://www.facebook.com/mcfedora

02:00-....... Bodoo (Radiozora,FPT)
Bodó Márton aka Marcial Arts aka. dj bodoo szabadúszó alkotó, grafikus, fotós, DJ/producer, Pécs lakosa, gyerekkora óta elkötelezett vinyl rajongó a mai napig előszeretettel vásárolja ezt a formátumot zenei repertoárjának szélesítésére. Rendszeres Tilos rádió és RadiOzora (Observation Radio Show) műsorkészítő, jelenleg a new yorki Wonderwheel és Bastard Jazz kiadóknak készít lemezborítókat, grafikai elemeket. Legutolsó munkája a 222 példányban megjelent Marcel CD a Mana Mana Records jóvoltából, a Turntables on the Caribbean CD és 7", de dolgozik a Budabeats kiadóval és egyéb független szervezetekkel. Műkedvelő, utazó, nyitott ember lévén a Best Art Vinyl magyarországi kiállításainak társszervezője, lelkes rajongója és művelője, legfőképpen tanulója a zenének és mindennek ami a bakelit lemezek világát képviseli.

http://soundcloud.com/bodoo
http://www.mixcloud.com/djbodoo/
http://www.play.fm/artist/bodoo
http://flickr.com/bodoo

Hozzájárulás: 1500 HUF
13920681 1144826585581079 94728659571733226 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.