Közösségi program portál
és helykereső

Infoshow: Trendek és új lehetőségek a elektrotechnikában

Hozzáadás a Google naptáramhoz

 

InfoShow - országos szakmai kiállítás- és konferenciasorozat 2016-2017-ben is

 

Új évad indul ősztől – változatos palettával

 

 

Továbbra is naprakészen, biztonságosan – Trendek és új lehetőségek az elektrotechnikában – Épületek villamos berendezéseinek biztonsága – címmel folytatódik aktuális témákkal a Magyar Elektrotechnikai Egyesület által 2012-ben felkarolt országos kiállítás és konferenciasorozat.

 

A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt az aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

 

A 2016-17-os szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ visszatérő partnerei WAGO Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. mellett az ELMON Hungária Kft-vel, valamint aLegrand Zrt-vel bõvül az elõadók és kiállítók sora, új színt és új témákat hozva a villanyszerelés területéről.

 

A hallgatók nemcsak épületautomatikai rendszerekről, napelemek érintésvédelméről, hatályos tűzvédelmi szabályozásról, túlfeszültség védelemről hanem a legújabb szerelőtechnikákról, innovatív megoldásokról is első kézből értesülhetnek a gyártóktól és képviseleteiktől.

  

 

Legyen Ön is kiállító szakmai programunkon!


Az „INFOSHOW” rendezvénysorozaton minden évben a piac vezető cégei vesznek részt. A program az aktuális témához kapcsolódó előadásokból és kiállításból áll.

Lehetőség van bekapcsolódni a rendezvénysorozatba a kiállítás résztvevőjeként további érdeklődő cégek számára is. Ezen cégek részére a többiekkel megegyező 8m2 méretű helyet biztosítunk igény esetén villamos energia csatlakozással.

A kiállításon résztvevőtől kérjük, hogy a fő témához kapcsolódó termékeiket és megoldásaikat mutassák be elsősorban. Természetesen mód van ismertetők, katalógusok terjesztésére illetve a kiállítás megtekintésére biztosított időben a rendezvény látogatóival személyes konzultációra.

Az elmúlt évi tapasztalatok alapján az egyes helyszíneken 80-100 fő részvételére lehet számítani.

 

Várjuk jelentkezésüket!

 

infoshow.hu/

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.