Közösségi program portál
és helykereső

III. Napfény kupa

Hozzáadás a Google naptáramhoz
2018.05,31,-én kerül megrendezésre az III. Napfény Kupa, ahol fogyatékkal élő fiatalok sportvetélkedőn vesznek részt együtt sportolhatnak Szeged híres sportolóival.

A Makray Fogyatékkal Élő Gyerekek Nappali Intézményében sokszor játszunk a fiatalokkal sorversenyeket. Egy ilyen alkalommal jött az ötlet, hogy jó lenne ezt több fiatallal együtt kipróbálni, ennek kapcsán kerestünk fel másik 7 szegedi csapatot. A Napfény Kupa névvel Szegedhez való kötődésünket szerettünk volna kifejezni.

Célunk ezzel, hogy közelebb szeretnénk hozni a fiatalok különleges világát az emberekhez, hogy bepillantást kapjanak az ő világukba. Azt szeretnénk megmutatni, hogy ugyan olyan értékes és egyenrangú emberei a társadalomnak ezek a fiatalok. Ugyan úgy tudnak küzdeni és érzelmeiket kimutatni mit bárki más. A Napfény kupa sorversenye alatt bár egymás ellen versenyeznek, mégis egymásnak szurkolnak. Számukra nem az a fontos, melyik csapat tagja az akinek szurkolnak épp, hanem az hogy biztassák társukat és segítsék. Külön nagy segítség, hogy példaképükkel együtt mozoghatnak, mert ezzel értékesebbnek érezheti magát és egy életre szóló élményt is szerez. A program alatt barátságok is kötődhetnek mivel együtt vannak és lehetőségük van együtt eltölteni pár órát.
27173368 1600643793351161 8547263623061111816 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.