Közösségi program portál
és helykereső

III. ÁRKÁD Szeged Csokifesztivál

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Gombóc Artúrok, bevetésre felkészülni!! ;) Érkezik Dél-Magyarország legnagyobb csokis őrülete, három naposra bővítve, benne minden eddiginél több és különlegesebb csoki-csodával! Az ÁRKÁD Szeged folyosóit ellepik Magyarország No 1. kézműves édességműhelyei, kinyitja kapuit a tavaly hatalmas sikert aratott Csokoládé Kaszinó és az interaktív Csokoládé Látványműhely!

★ A zenei programról - a teljesség igénye nélkül - szombaton Bereczki Zoltán, vasárnap pedig a 90-es évek dancefloor-slágereit a 30-as évek Django Reinhardt-féle swing-jében éneklő Creme de la Pop, az élén Gál Csaba Boogie-val gondoskodik!

★ Az idén sem maradunk kulináris csodák nélkül: a III. ÁRKÁD Csokifesztiválon számtalan imádnivaló édesség-premier mellett pár igazán meghökkentő produkcióra is sor kerül: a rendezvényen olyan elismert kortárs képzőművészek fognak egy-egy látványos live performance keretein belül festeni, mint Bányai Béla, Utcai Dávid vagy Ágoston Lóránt... Khm, említettük már, hogy mindezt csokival fogják megtenni?

★ A legextravagánsabb csokis őrület pedig még csak most következik: grillázsból, marcipánból és étcsokiból készítjük el "Szeged Főutcáját" avagy a Tisza Árvízi Emlékmű és Bertalan Híd közötti szakaszát, egy 10 négyzetméteres giga-makett formájában! A legjobb, hogy a Tisza 5 méter hosszú, 1 méter széles medrében reggeltől estig mennyei étcsoki fog hömpölyögni! A csoki-folyó felett a Belvárosi és Bertalan hidak grillázs-makettjei ívelnek majd át, a folyó mellett pedig olyan ikonikus szegedi épületek édességből készült másolatai pompoáznak majd, mint a Móra Ferenc Múzeum és az Árvízi Emlékmű.

★ Készen álltok? Csoki. Csoda. Csábítás! III. ÁRKÁD Csokifesztivál, február 10-11-12 - én az ÁRKÁD Szeged -1. szintjén!
16386939 1540965715932470 6707973111510521382 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.