Közösségi program portál
és helykereső

II. Mézes Sándor Emléktorna és Jótékonysági Futás

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Kedves Szurkolótársak!

Tavaly a Mol-Pick Szeged Kézilabdacsapattal közösen megszerveztük a Mézes Sándor emléktornát,ami fantasztikusan sikerült és úgy gondoltunk hagyományt teremtünk,így idén a II. Mézi Kupa jó hangulatú mérkőzéseivel emlékezünk szurkolótársunkra , Mézi bácsira.
Amint arról már előzetesen tájékoztatást adtunk , a Csak Előre A Szegedi Kézilabdáért Egyesület jótékonysági eseményt szervez. A “Fuss a kedvenc Pick játékosoddal a Szegedi Gyermeksebészetért “ akció is 2017. december 10.-én kerül megrendezésre az emléktorna után.
A lebonyolítás menetrendje a következő : 2017.12.10. 9-11 óráig kerülnek megrendezésre a Mézi Kupa mérkőzései 4 csapat részvételével. ( Mézi csapat, Csak Előre csapat, Szögedi Köménymag, Média/Sportolók csapata)
A csapatok szakmai vezetői a Pick játékosai közül kerülnek majd ki. Az eredményhirdetés után kezdjük a futást , 11 órától 11.20-ig adhatjátok le a nevezéseket. Ezután csatlakozhattok kedvencetekhez , és 11.30-kor elrajtolhat a mezőny.
A táv: 1,5 km . A nevezési díj összegét nem határoztuk meg. Mindenki a lehetőségei szerint járulhat hozzá az esemény sikerességéhez. A nevezési díjból befolyt teljes összeget a Gyermeksebészet kis betegeinek javára ajánljuk fel. Mindenkit sok szeretettel várunk szurkolni , futni , segíteni , együtt eltölteni egy kellemes délelőttöt :)
Csak Előre!

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.