Közösségi program portál
és helykereső

II. Erőszakmentes kommunikáció kezdő tanfolyam 2/4

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Dr. Marshall Rosenberg pszichológus a hatvanas években Carl Rogers kollégájaként dolgozta ki az erőszakmentes kommunikáció módszerét. Az EMK azóta az egész világon elterjedt, mert bizonyította hatékonyságát a személyes kapcsolatokban és szervezeti viszonyok között is. (A Microsoft új vezérigazgatójára például olyan nagy hatással volt az EMK, hogy az összes felsővezetőjét megkérte Rosenberg A szavak ablakok vagy falak c. könyvének elolvasására.)

Az egyszerűsége mellett mély szellemiségű módszer gyakorlása tudatosságot, békés erőt és együttműködést visz az életbe: önismeret, stresszkezelés és mentális egészség egyénként, jó kommunikáció és konfliktusmegoldás párkapcsolatban, a családdal és csapatmunkában.

A 28 órás tanfolyamon megismerhető az EMK gondolkodásmódja, és szemléltető eszközökkel, gyakorlatokkal, szituációs játékokkal szerezhető konkrét tapasztalat a módszer működéséről. Néhány téma, amelyről szó lesz a tanfolyamon:
- a kapcsolódást, megértést gátló gondolkodás
- az EMK szemléletmódjának alapelvei
- az EMK gyakorlásának küszöbe, nehézségei, buktatói és fázisai
- felelősségvállalás, hibáztatás
- büntetés, jutalmazás, motiváció
- erő és erőszak
- vélemények és objektivitás
- érzelmek és szükségletek
- megcselekedhető kérések

A tanfolyam díja 48 000 Ft.
Létszám 6-15 fő, a helyedet előleggel biztosíthatod.
Érdeklődés és jelentkezés a gorogjulianna@emk.hu e-mail címen, határidő február 11.

A tréner: Fülöp Richárd tizenöt éve foglalkozik az erőszakmentes kommunikációval. Számtalan hazai képzésen és nemzetközi tréningen vett részt, folyamatosan tanul és gyakorol. 2008 óta tart bemutató foglalkozásokat, vezet gyakorlóköröket és többalkalmas tréningeket. 2018-ban elkezdte a nemzetközi EMK szervezet (CNVC) komplex akkreditációs folyamatát. Egy budapesti EMK férfikör oszlopos tagja, a magyar EMK trénerek többségével szakmai kapcsolatot ápol.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.