Közösségi program portál
és helykereső

Így szerettek ők - öREÖK szerelmek 3.

Hozzáadás a Google naptáramhoz
MINDEN JEGY ELKELT!!! (Az első és a második előadásra is!)

A felolvasószínházi projekt a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be Nyáry Krisztián népszerű történetei alapján.

A sorozat ötletgazdája Réczei Tamás rendező, a megvalósításban kiemelt szerep jut szegedi egyetemistáknak. Szabadművelődési kurzus keretében, a Nyáry Krisztián által megjelölt forrásokat, illetve a Réczei mint kurzusvezető által összeállított irodalmi jegyzéket követve felkutatják az adott szerelmi történet dokumentumait, majd az így összegyűjtött levelek, beszámolók, híradások, visszaemlékezések és naplórészletek alapján állítják össze az estek szövegkönyvét.

A harmadik részben Kosztolányi Dezső, Harmos Ilona és Radákovich Mária szerelmi háromszögéről tudhatunk meg mindent.
Az ötvenéves Kosztolányi Dezső már nagybeteg volt, amikor 1935 nyarán egy visegrádi üdülőben pihent feleségével. Itt nyaralt a harminchat éves Radákovich Mária is kisfiával, de férje nélkül. A fiatal nő hamar rabul ejtette. Titkos légyottok követték egymást. Ám a pár hamar lelepleződött. Ezután óvatosabbak lettek. A költő éjszaka lopakodott át az asszony szobájába.

Felolvasószínházi sorozatunk nagyon népszerű, így erre az alkalomra is azonnal elkeltek a jegyek, ahogyan meghirdettük a dátumot és a jegyértékesítés kezdetét. Érdemes előre érdeklődni a jegyirodán a következő estekről.
15380483 1484143738279793 4181673758966967201 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.