Közösségi program portál
és helykereső

Így készül a magány! - Bánki György pszichiáter újra Szegeden!

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A Mentor(h)áló Pedagógiai esték eddigi történetének egyik legsikeresebb előadója - sokunk örömére - az új évadban is visszatér! :-)

Dr. Bánki György pszichiáter most ismét olyan témát jár körbe előadásában, melyben mindannyian (kicsik és nagyok) érintettek lehetünk, s melyre mindannyian kíváncsiak vagyunk :-)

Az előadás címe: Így készül a magány
Az előadás időpontja: 2019. december 2. hétfő 18.00

"Mit is jelent vajon az a fogalom, hogy magány?
Nyilván ezerféleképpen nekifuthatunk a meghatározásnak, és sok megfogalmazás lehet hiteles. Én a magányt úgy definiálnám, mint egy olyan átható élményt, amikor azt hiszem, nincs, aki átérezze az érzéseimet; nincs, aki igazán lássa és tükrözze a személyemet; nincs, aki kielégítse az igényeimet; nincs, aki készen álljon a saját világképét akár félretenni, hogy kibontakozhasson az enyém; és nincs, aki mindeközben meleg érzelmekkel elfogadja a puszta lényemet. Nincs olyan, akinek fontos vagyok. Pontosabban: én nem hiszek benne, hogy van. Ha az orrom előtt áll, ha kitart mellettem, ha mindent megtesz, én akkor sem tudok bízni benne, és figyelem, mikor árulja el az igazi szándékait. Azt hiszem, ez a magány.”

Fanyar humorú, élvezetes és elgondolkodtató este vár ránk most is, melyen dr. Bánki György a magány kialakulásának gyermekkori útjairól beszél majd - szerintünk az ősz egyik legnagyobb élménye lesz.

Jegyértékesítés kezdete: 2019. szeptember vége
Érdemes az időpontot jó előre rögzíteni!

Gyertek, hozzátok magatokkal Barátaitokat, Kollégáitokat, nagyszerű este lesz!

A nyitófotót Csoszó Gabriella készítette.
70513647 426345184675710 5683866694829735936 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.