Közösségi program portál
és helykereső

I. SZTE EHÖK Rekeszmászó verseny

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A tavasz felén már túl vagyunk, így a nyári rövidgatyás szabadtéri programok is előkerülnek. Ha szeretnéd egy általad épített kilátóról meglesni a Laposon napozókat, akkor itt a lehetőség! Az SZTE EHÖK és a Tisza Parti Élmény és Kalandpark szeretettel vár minden hallgatót az I. Rekeszmászó versenyen! Az esetleges várakozási idő elütésére a szép környezet és a büfé áll rendelkezésetekre, ahol rágcsálnivaló, üdítő és SÖR is kapható!

Szabályok:
A megmérettetésen két-fős csapatok versenyeznek egymással. Az egyik tagnak minél magasabbra kell másznia, míg a társának segítenie kell a rekeszek folyamatos adogatásával. Újabb elem felrakása a toronyra csak akkor lehetséges, ha a mászó már az utolsó előtti rekeszen áll mind a két lábával. Ha a torony eldől, és a mászó leesik, a játéknak vége, és annyi pontot kap, ahányadik elemen LEGALÁBB 5 MÁSODPERCIG fenn maradt. Az eséstől senkinek sem kell félnie, a kalandpark dolgozói mindenkit kibiztosítanak a mászáshoz.

Nyeremények a kalandpark felajánlásával:
I. Hely: Páros kalandpark belépő
II. Hely: Páros majomfa és rekeszépítés jegy
III. Hely: páros quad jegy

A jelentkezéshez küldd el csapattagok adatait (név, EHA-kód, diákigazolványszám) az rkb@ehok.u-szeged.hu email címre! A tárgy: Rekesz!
Helyszín: Tisza Parti Élmény és Kalandpark
Időpont: 2017.05.09
Nevezési díj: INGYENES!
17966893 1414407058624201 3854820294397140795 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.