Közösségi program portál
és helykereső

Huckleberry Guys + Humppa Party

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A BölcsészFeszt2. záróbulija.

Program:
20:30 Humppa warmUp nyereményakciós játékkal
22:30 Huckleberry Guys-koncert
23:30 Humppa ugraburga (DJ Rat és Boba42)

A Huckleberry Guys utcazenekarként és színpadon is átütő erővel szólal meg, humoros, improvizatív műsoraiban a delta blues, a hill country blues, a juke joint klubok hangulatát idézi meg.
A Közép-Európa szerte koncertező szegedi zenekart az elmúlt években nagy siker fogadta többek közt Little G. Weevil, a Ferenczi György és a Rackajam, a Ripoff Raskolnikov Band, a Pribojszki Mátyás Band, a Borsodi Blues Collective előzenekaraként. 2017-ben szerepet kaptak a szegedi Kisszínházban színpadra kerülő Csehov darabban, a Ványa bácsiban. 2018-ban közös turnén vettek részt a Ripoff Raskolnikov Band-del.
Az egyedi zenekari felszerelés, a bőröndből készített lábdob, a szájharmonika hangosítására használt fém tölcsér vagy az „iskolai hangszórókból” épített Tesla Bassman erősítő igazán izgalmas színpadképet teremt a banda humoros, improvizatív műsoraihoz.
A delta blues, a hill country blues, a juke joint klubok hangulatát megidéző zenekartól hallhatunk többek közt Hound Dog Taylor, Seasick Steve, RL Burnside, John Lee Hooker, Gary Clarck Jr., Sonny Boy Williamson II átgondolásokat.

A zenekar tagjai:
Balogh Ede Farkas - bőrönd dobcucc
Balogh Gyula - ének, gitár
Prekop Győző - szájharmonika

https://www.youtube.com/watch?v=o1jRfZ_7S6o
https://www.youtube.com/watch?v=7BNmbB-vWHs
https://www.facebook.com/HuckleberryGuys/
https://www.youtube.com/channel/UCKRImKXJ-DxtiMlj9QHhFJw

Humppa Party: A pop halott, a humppa él!
Szociokulturális zenei kísérlet a finn-magyar rokonság felelevenítése céljából, majd pedig ugrándozás közbeni nyugtázása annak, hogy mégiscsak a balkánon vagyunk, szeretjük a házipálinkát és az ugrálós, intenzív zenéket.

LaptopDJ-k: Borisz (aka Boba42) és Balázs (aka Rat)

A belépés ingyenes.
Az esemény az Egyetemi Tavasz kísérőprogramja.
58543064 2363977503647356 3495926112758792192 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.