Közösségi program portál
és helykereső

Horgolt ékszer készítő workshop haladó horgolóknak

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Horgolt ékszer készítő élményhorgolás 

Horgoló workshop haladó horgolóknak

Speciális fonalak és formázások segítségével tanuljuk meg az ékszerkészítés csínját-bínját, hogy te könnyedén horgold majd meg, a számodra tökéletes ékszert!

Viselj olyan ékszert, ami csak neked van, amit te magad horgoltál!

Dátum:

1. alkalom - 2022.04.29. - 17:00 - 20:00

Készítsd el a számodra tökéletes darabot. A ruhádhoz, stílusodhoz leginkább illőt. Itt kipróbálhatod milyen horgolni a speciálisan ékszerkészítéshez kifejlesztett fonalakkal. Megtalálhatod, az új kedvenc fonalfajtád vagy éppenséggel belekóstolhatsz a „na én ezzel a fonallal soha nem fogok dolgozni” érzésbe. Formázási tudástárunkat gyarapítjuk és így tanuljuk meg az ékszerkészítés csínját-bínját.

Fontos itt az ÉNélmény, hogy a közös horgolás által önmagunkkal és alkotótársainkkal egy minőségibb életet, kapcsolatot tudjunk teremteni.

Nem fogsz hazamenni egy csodás ékszer-kollekcióval, mert nem ez a cél. Ehelyett, a lényeges tudnivalókat sajátítod el. Horgolni majd ráérősen a saját tempódban otthon meghorgolod, az itt megszerzett tudásodat kamatoztatva.

Az élményhorgoláson a fonalat és a jegyzetet a horgolási mintákkal együtt tőlem kapod. Nem kell semmit hoznod magaddal, mindened meg lesz, ami a közös munkához szükséges. Ha van kedvenc horgolótűd, akkor azt nyugodtan hozd el, de itt többféle alapanyagú horgolótűket is lesz alkalmad kipróbálni.

Az kiegészítő kellékek, anyagok segítségével stílusodhoz alakíthatod a legegyszerűbb formák alkotta nyakláncokat. Ha érzékeny vagy a fémekre, akkor is tudsz magadnak karkötőt, gyűrűt horgolni természetes fonalak és allergén mentes kellékek segítségével. Praktikákkal gazdagodsz, hogy valóban tökéleteset tudj alkotni. 

Mindezt a saját ritmusodban, a te igényeidhez igazodva, mert itt te vagy a főszereplő.

Részvételi díj:  14000 Ft/fő

Kedvezményes díj:  12500 Ft/fő
(Azoknak akik a TiMicsoda horgolósuliban tanultak meg horgolni)


Helyszín:  Szeged, Kockaház u. 6.

Élményhorgolásra jelentkezni itt tudsz: 

https://www.timicsoda.hu/hu/event/ekszer-horgolas-workshop-elmeny-halado-horgoloknak

Horgolt ekszer keszito workshopFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.