Közösségi program portál
és helykereső

Horgoló suli kezdő horgólóknak - tároló kosarat készítünk

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Tároló kosár horgoló tanfolyam

Horgoló suli kezdő horgólóknak

Az okos tárolás jegyében, a horgolási alapok elsajátítása mellett belekóstolunk a tároló kosarak készítésébe is. Nappaliba, fürdőszobába esetleg a kulcsaidnak vagy kaspóként használva igazán dekoratív, elegáns kiegészítője lesz letisztult otthonodnak.

Dátum:

1. alkalom - 2022.05.24. - 17:00 - 20:00
2. alkalom - 2022.05.27. - 17:00 - 20:00
3. alkalom - 2022.05.30. - 17:00 - 20:00

Ezen a három alkalmas tanfolyamon többek között egy ma igen divatos horgolt kosarat, vagy ha úgy tetszik, tárolót tanulunk meg horgolni. Ezek nemcsak esztétikusak, de rendkívül praktikusak is. Kiváló díszei lehetnek az otthonunknak, vagy akár készíthetjük őket ajándékba is.

Ha eljössz hozzám horgolni, megtanítom neked a horgolás alapjait. Az alap öltések elsajátítása után már könnyedén menni fog a körben és a soronkénti horgolás. Mindent tudni fogsz az ábrák olvasásáról. És ami a legszuperebb, hogy egy remek kis kosárkával is gazdagabb leszel a tanfolyam végével.

Manapság persze rengeteg fajta tű és fonal kapható, már- már ijesztően hat a sokféleségük. Aggodalomra azonban semmi ok, mert itt nem csak horgolni tanítalak meg, hanem segítek eligazodni e kellékek útvesztőiben is. Hidd el, ezek is nagy segítséget jelentenek majd a későbbiekben.

A tanfolyam magába foglal mindent, a tanuláshoz szükséges alapanyagokat, eszköz használatot, horgolási mintákat és a munkafüzetet.

Jelentkezz, és horgolj kosarat, mert tárolókra mindenkinek szüksége van. Hasznos holmikat horgolni jó!

Részvételi díj:  32000 Ft/fő
Helyszín:  Szeged, Kockaház u. 6.

Jelentkezz itt:  

https://www.timicsoda.hu/hu/event/horgolo-suli-tarolo-kosar-kezdo-horgolasminta

Timicsoda.4Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.