Közösségi program portál
és helykereső

HLP - Adománygyűjtő adventi koncert

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Ebben az évben is több középiskolába jutottunk el színházi nevelési előadásainkkal. Teli szájjal nevetés, pimasz igazságok, és bátor gondolatok hangzottak el, amiket mi felnőttek, már ki sem mernénk mondani. Azt tapasztaltuk, hogy a felnövekvő generáció tenni akar jövőjéért, változást szeretne és tettre kész.

A karácsony közeledtével, arra gondoltunk, hogy szeretnénk Oldd meg! fórumszínházi előadásunkat bemutatni egy olyan középiskolai osztálynak, akik nem tehetnék meg, hogy részt vegyenek konfliktuskezelési foglalkozásunkon. Ezért adománygyűjtő adventi koncertet szervezünk. A koncerten befolyt jegyárak összeget pedig felajánljuk egy osztályközösségnek, akik januárban részt vehetnek a programon, és a ti hozzájárulásotokkal oldhatják meg problémáikat.

Az előadás ára 100.000 Ft, ennyit szeretnénk, ha közösen összegyűjtenénk. Gyere el és segíts Te is megoldani adományoddal egy osztály problémáját.

Hogyan néz ki az Oldd meg fórumszínház?
Színházi nevelési előadás közösségre szabottan. A hagyományos fórumszínház általában egy előre megtervezett jelenettel indul, amit az alkotók találnak ki, telepakolnak konfliktusokkal, majd ezeket a közönséggel együtt próbálják megoldani. Mi viszont arra gondoltunk, hogy az osztályközösségben kialakult problémákat, konfliktusokat a diákok hozzák el. Ezekből a HLP alkotói készítenek egy rövid jelenetet, majd pedig a joker (játékvezető) és a színészek segítségével együtt, újrajátszással keressük a megoldást. Egyfajta vitafórum, humorba csomagolt konfliktuskezelés.

Fellépők: Csillagerdő, Pintér Norbert és Ballai Anna Mária, Csíkos Szonja, Huszon7ét akkusztik és a Homo Ludens Project alkotói

Helyszín: ZUG Színház és Művészeti Tetthely
Szeged, 6722, Gyertyámos utca 4.
2019. december 10. 19:00

jegyfoglalás: homoludensproject@gmail.com

Jegyárak: elővételben 2500 Ft-tól kedv szerint
Támogatói jegy: 5000 Ft-tól kedv szerint.
Helyszínen: 3000 Ft
A koncertre korlátozott számú nézők férnek be (40 fő), érdemes időben foglalni és átvenni a jegyeket.

Elővételes jegyvásárlás a ZUGban:
kedden, csütörtökön és pénteken 16:30-18:30
Lefoglalt jegyeiteket december 6-ig tudjátok megvásárolni a ZUGban.

Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/2021520131284001/

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.