Közösségi program portál
és helykereső

Hiperaktív gyermekek és felnőttek - dr. Gyarmathy Éva Szegeden!

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Dr. Gyarmathy Évát nem kell bemutatnunk a szegedieknek és környékbelieknek: a Prima-díjas klinikai és neveléslélektani szakpszichológus, az MTA TTK Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézet tudományos főmunkatársa Magyarország egyik vezető oktatási szakembere, a Mentor(h)áló sorozatainak többszörösen visszatérő vendége, talán nem véletlenül - szakértelme, elkötelezettsége példaértékű sokunk számára.

Nagy-nagy öröm számunkra, hogy 2019 májusában ismét a Pedagógiai esték színpadán ad elő, mostani témája a hiperaktivitás.

Az előadás címe: Hiperaktív gyermekek és felnőttek
Az előadás időpontja: 2019. május 14. kedd 18.00-19.30
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.
A JEGYÉRTÉKESÍTÉS KEZDETE: 2019. MÁRCIUS 1. PÉNTEK 8.00!

A hiperaktivitás idegrendszeri sajátosság, amely a normalitáshoz tartozik, amíg nem okoz jelentős és folyamatos beilleszkedési zavarokat, és az iskolai, munkahelyi teljesítményeket valamint az életvitelt nem befolyásolja hátrányosan.

A megfelelő pedagógiai, pszichológiai környezet segít elkerülni a zavarok kialakulását, ami azért nagyon fontos, mert gyakran, amikorra a tünetek már erőteljesen megmutatkoznak, a konfliktusok és kudarcok oly mértékben csökkenthetik az önbizalmat, károsíthatják a társas kapcsolatokat és ronthatják az életminőséget, hogy az eredeti problémát messze meghaladó zavar alakul ki.

Pedig egy kis többlet odafigyeléssel a hiperaktív gyerekekből sikeres, energikus, vállalkozó kedvű felnőtt válhat.

Sokunkat érdeklő, sokakat érintő téma, kivételes felkészültségű szakember - az előadást ezért jó szívvel ajánljuk MINDEN pedagógusnak, egyetemi oktatónak és hallgatónak, a téma iránt érdeklődő szülőnek, nagyszülőnek és más szakembernek.

HATALMAS ÉRDEKLŐDÉS VÁRHATÓ - érdemes a helyeket jó előre bebiztosítani!
A jegyértékesítés kezdete: 2019. március 1. péntek 8.00!

Szeretettel várunk mindenkit egy újabb nagyszerű esti előadásra!

52668758 332317847411778 9020908408097734656 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.