Közösségi program portál
és helykereső

Hangfürdővel egybekötött meditáció

Hozzáadás a Google naptáramhoz

 

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a soron következő hangfürdőnket. A hangfürdő előtt egy meditációval segítjük az ellazulást, a lágy zenére hangolódást. Ahhoz, hogy mozgósítsuk a tudatunk mélyén rejlő belső energiákat a mélybe kell leszállni. A vezetett meditációval képesek vagyunk hatást gyakorolni a mélyen zajló folyamatokra.

A meditáció alatt tudatosan visszatérünk a jelenbe, elcsendesítjük az elmét, ellazítjuk a testünket, igyekszünk kívül kerülni a napi feladatainktól. Lehetőséget adunk önmagunknak, hogy elcsendesedjünk, befelé figyeljünk, egy rövidke időre elengedjük az irányítást az életünk felett. Kialakítunk egy szeretet kört, egy szeretet-egységet, amit akár otthoni meditációban felidézve könnyebben tudjuk lecsendesíteni a tudatunkat. A vezetett meditációval ráhangolódunk a hangfürdő ellazító, tisztító rezgéseire.

Végtelen lények vagyunk, végtelen lehetőségekkel, végtelen képességekkel. Amennyiben kedvet éreztek, várunk Benneteket szeretettel.

Arra kérünk, hozz magaddal polifoam matracot, takarót és folyadékot.

Részvételi díj: 1.700.- Ft

Helyszín:

Dugonics András Piarista Gimnázium, Színházterem

Szeged, Bálint Sándor u. 14.

Időpont: 2018.01.13. 17:00 - 19:00 óra

A testet és lelket nyugtató zenei élményt Páli Tibor és Jenei Kornél barátaink biztosítják.

Kérjük, részvételi szándékodat jelezd az oldalunkon üzenetben, vagy e-mail-ben: tevaltoztass@gmail.com vagy felhojaro.444@gmail.com

Telefon: 70/363-30-75

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Ibi & Imi ♥

 

 

 

Részletes ismertető:

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy hangfürdővel egybekötött meditációra.

A napjaink aktív történései, életünk, munkahelyünk, családunk mindennapi rutinja mellett kevés idő jut Önmagunkra; arra, hogy egy kis időt csak magunkkal törődjünk, a vágyainkkal lehessünk, terheinktől mentesen ellazuljunk. Pár perc kikapcsolódás csodákra képes a mindennapjainkban. A hangfürdő lágy hangjaival, a gongok, hangtálak rezgéseivel finoman kivezeti a feszültséget a testünkből, ráhangol a béke, nyugalom, harmónia frekvenciáira, teret nyit arra, hogy lebegjünk, hogy merjünk hinni a vágyainkban, ismét energikusnak érezzük magunkat.

Lehetőséget ad arra, hogy az alatt a kis idő alatt csak önmagunkkal foglalkozzunk, befelé figyeljünk. Ennek segítése érdekében a hangfürdő egy rövid meditációval kezdődik, amely segíti az ellazulást, ráhangolja a testet és a tudatot a hangfürdő lágy energiáira, a harmonikus rezgésekre, hogy megérezd az Univerzum végtelen teremtő energiáit.

A meditáció és a hangfürdő célja, hogy megtaláljuk magunkban azt a teremtő erőt, ami által önmagunk lehetünk, megtapasztaljuk azt, akik valójában vagyunk, megvalósíthatjuk álmainkat, vágyainkat, megtanulhatjuk a testi tüneteink gyógyítását, lelki sebeink áthangolását és megtalálni azt az erőt, ami által képesek vagyunk LÉTEZNI.

 

Egy kis ismertető a hangfürdő hatásáról, működéséről:

Az egészség feltétele, hogy a szervezet rezgései harmonikusak legyenek.

A gong hangja egy különleges hang- és rezgésélmény. A hangfürdő pozitív hatása azon alapszik, hogy az egészséges szervezet jól hangolt, saját ideális frekvenciáján rezeg, azonban az életünkben jelen lévő hatások ezt a harmóniát megzavarhatják. A gongok, hangtálak rezonanciája úgy stimulálja a szöveteket, hogy azok képesek legyenek ismét a saját, eredeti frekvenciájukon rezegni. A hangmasszázs aktiválja az immunrendszert, támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait, harmonizálja a testet és a lelket, enyhíti a stressz káros hatásait, tisztít, gyógyít. A fáradt izmok lazítása jótékonyan hat a keringési és az anyagcsere folyamatokra is.

A hangfürdő alatt a rezgés és a harmonikus hangzás együttes hatása segíti az embert a mély ellazuláshoz és egy új, harmonikus állapot megteremtéséhez. Segítségünkre van abban, hogy testi-lelki-szellemi problémáinkat más szemszögből láthassuk meg, mert ez gyakran a megoldást is magában hordozza. A hanghullámokat a test könnyen átveszi, így a rezgéseken keresztül sejtszinten, a sejtmembránt megmozgatva, az egész szervezetben erőteljes anyagcsere folyamat indul el. A gong hangjai játék közben nyomáshullámokat gerjesztenek, így a gong hangjaiban fürödve az emberek megnyugszanak, megszabadulnak a stressztől, oldódik az izomtónus feszültsége, a légzés szabályossá válik, megszűnik az ellenállás, segíti az elengedést.

Nagyon intenzív élmény a harmonikus hangok, rezgések óceánjában fürödni egy hangulatosan berendezett teremben, ahol tibeti tálak, gongok hangja lassan megtölti az egész teret, s a rezgések koncentrikus körökben terjedve a testben is érzékelhetővé válnak, elősegítve a test mély ellazulását. Befelé irányul a figyelmünk, a finom rezgéshullámok hatására megnyugszunk, ellazulunk, elengedve a rossz érzéseinket, szorongásunkat, testi fájdalmainkat és eljutunk a valódi belső békéhez.

A hangfürdő alatt az ellazulást, az elengedést egy rövid vezetett meditáció segíti.

A hangfürdőt ajánljuk mindazoknak, akik 

  • valamilyen testi, lelki, vagy kapcsolati problémával küzdenek,

  • úgy érzik, változásra van szükségük,

  • szeretnék a blokkjaikat feloldanielengedni,

  • szeretnék meditáción keresztül megtalálni belső harmóniájukat,

  • fontosnak tartják az egészséges életmódot az életükben

 

A hangszerek finom hanghullámokon keresztül emelik a tested rezgését. Gyere el, és utazzunk együtt!

 

A testet és lelket nyugtató zenei élményt Páli Tibor és Jenei Kornél barátaink biztosítják.

 

Várunk szeretettel, Ibi és Imi

 

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.