Közösségi program portál
és helykereső

HAB- Kedvezményes vetítés SZTE-s diákigazolvánnyal!

Hozzáadás a Google naptáramhoz
HAB!

Szerda esténként tarts velünk a Belvárosi Moziban!

SZTE-s diákigazolvánnyal kedvezményes mozizási lehetőséget biztosítunk az ország egyik legnagyobb mozivásznán az idén 100 éves Belvárosi Moziban!

Hatodik vetítésünk az év egyik legédesebb vígjátéka a HAB című film!

A Kormányrendelet szerint a 2019-2020-as tanév mindkét félévére érvényes matricával ellátott diákigazolvánnyal lehet részt venni kedvezményesen a vetítésen! A kedvezményes jegyár: 950 Ft.
Jegyek megvásárolhatóak minden nap 13.00-tól a Belvárosi mozi pénztárában!

Online helyfoglalás:
https://belvarosimozi.hu/jegyvasarlas/10683

Történet: an egy teszt, ami állítólag 99%-os pontossággal megmutatja, hogy az ember valóban a nagy Ő-vel él-e. De Dórán (Kerekes Vica) valahogy ez sem segített: 99%-os szerelme éppen valaki mást készül feleségül venni. Az élet persze még így is lehet édes: Dóra ugyanis cukrász, aki mindent imád, ami a foglalkozásával kapcsolatos, tészták, habok, cukrozott cseresznyék között tölti a napjait – és mindezt egy cuki kis boltocskában kínálja az édesszájú világnak.
A sütimennyország azonban keserű jövő elé néz – ha tulajdonosa nem szerez hirtelen nagyon sok pénzt, lehúzhatja a rolót. Az ilyen helyzetekre a legjobb szakácskönyvek sem kínálnak megoldást, úgyhogy Dóra kikever egy ravasz tervet: benevez egy családi cégeknek hirdetett versenybe, és szerződtet hozzá egy vállalkozó kedvű agglegényt (Mátray László), aki a hiányzó millióért folytatott hadjárat során a vőlegényének hazudja magát.
Csakhogy a pasas megrögzött csajozógép. És az már csak a hab a tortán, hogy nagyon jóképű is…

A különleges látványvilágú, kedves és sziporkázóan ötletes romantikus vígjáték az élet legfontosabb dolgairól mesél: a szerelemről, a hazugságról és a jó tejszínhabról!

A koronavírus járványra való tekintettel a Belvárosi mozi minden közösen használt területén kötelező a maszk viselése és egyidejűleg kérnénk mindenkit, hogy használja a közös területeken elhelyezett kézfertőtlenítőinket! A mozi dolgozói is maszkban végzik csak a munkájukat!
A terem kapacitását úgy módosítottuk, hogy minden hallgató biztonságos körülmények között vehessen részt a vetítésen!

Vigyázzunk egymásra!See MoreFilm
122165531 10157625756052304 8912829829397081837 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.