Közösségi program portál
és helykereső

Gyermekláncfű Tudás-Futás

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Az Adrenalin SE és a Gyermekláncfû Anyaotthon Alapítvány szeretettel meghívja Önt és kedves Családját a Gyermekláncfû Tudás-Futás elnevezéssel megrendezésre kerülõ jótékonysági futásra 2016. október 1-én, melynek célja a kimagasló szintû tanulmányokat folytató, Gyermekvédelmi Szakellátásban élõ gyermekek és fiatal felnõttek támogatása.

A futás helyszíne Szeged belvárosa, a mezőny a Dóm térről indul 10 órakor és ide is érkezik vissza.

A gyülekező 9:30-kor, a közös bemelegítés 9:45-kor kezdődik.

A nevezés díjtalan. A jó célra szánt adományaikat átadhatják a helyszínen vagy átutalhatják a 14100282-23335449-01000008 számlaszámra.

A Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány célja, hogy jobbá tegye a nehéz helyzetben lévő gyermekek életét. A szülői szeretet, gondoskodás, a felnőttek által nyújtott törődés minden gyermek számára nélkülözhetetlen. Vannak azonban olyan gyerekek és fiatal felnőttek, akik ebből a törődésből kevesebbet, vagy másként kapnak. Ők azok, akik a Gyermekvédelmi Szakellátás szárnyai alatt élnek, állami gondoskodásban. Felnövekvésüket, életben való boldogulásukat nevelőszülők, nevelők kísérik. Ahhoz, hogy képesek legyenek kiemelkedni származási környezetükből, megelégedett boldog felnőtté válhassanak, nagy önakaratra, motivációra, s nem utolsó sorban anyagi támogatásra van szükségük.

Alapítványunk az ő támogatásukra hív most mindenkit jótékonysági futásra. A megmozdulás célja, hogy felhívjuk a figyelmet azokra a gyerekekre, akiknek nélkülöznie kell az édes szülői gondoskodást, így elsősorban saját erejükre támaszkodva végeznek olyan kiemelkedő tanulmányokat, mely által példát mutathatnak a többi, hasonló körülmények között felnövekvő gyermekek számára. Az adományok összegével kívánjuk támogatni és segíteni boldogulásukat, azt, hogy könnyebben tudjanak az iskolai eredményeikre koncentrálni, ezáltal is minél több hasonló helyzetben lévő gyermek példaképévé válni.

A jótékonysági futás során anyagi javainkat jó érzésre váltjuk, miközben saját egészségünkért is teszünk.

További részletek hamarosan.

14364728 1162164873843728 5103364436368377901 nFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.