Közösségi program portál
és helykereső

Gutenberg Gasztro Weekend

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Idén először kerül megrendezésre Szeged első formabontó, gasztronómiai rendezvénye.
Június 16-án 17:00-tól a Gutenberg utca sétáló utcává változik és kezdetét veszi a hangulatos, stílusos, régi idők bárjainak éjszakai életét idéző Gutenberg Gasztro Weekend.

Az estének több Gutenberg utcai gasztro egység a házigazdája - Ízek Birodalma, Borháló Szeged, Stop Cukrászda és Kávézó, valamint a Palánta Salátabár - Szeged.

Az Ízek Birodalma Delikátesz a megszokott minőségben, ízletes sonkákkal, Törley pezsgővel, retro sonkaszelő géppel és degorzsálással várja régi és új vendégeit.

A Borháló Szeged Borkereskedés borászait és borait – többek között a Somodi Pincészetet, valamint a GONG Pálinka termékeit – ismerteti meg egy kis kóstoló mellett.

A Stop Cukrászda különleges süteményekkel és fagylalt kínálattal várja vendégeit.

A Palánta Salátabár - Szeged pedig kizárólag az eseményre készített, különleges salátákkal készül, együttműködve az Ízek Birodalmával.

A rendezvény sztárvendége a bárzene "utolsó mohikánja", a bárvilág legendája, a legendák bárzongoristája, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Fűzy Gábor.
"Amikor leszáll az éj, a bárban kigyúl a fény, megszólal a zongora…és egyszer csak azt vesszük észre, hogy mindnyájan együtt énekeljük az ismert melódiákat."
32234263 453863298370140 6943133316262395904 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.