Közösségi program portál
és helykereső

Grand Mexican Warlock • Run Over Dogs • Dungaree

Hozzáadás a Google naptáramhoz
2017. október 26. csütörtök
IH RENDEZVÉNYKÖZPONT, SZEGED
Kapunyitás: 19:00
Koncertkezdés: 20:00
Jegy: 700.-/1000.-

GRAND MEXICAN WARLOCK
​Hosszú hallgatás után a zenekarra rég nem jellemző, szokatlanul sűrű koncertprogrammal tér vissza a banda. A tavaly márciusban a szimplán III címet viselő korongot - mely CD formátum mellett vinylen és kazettán is megjelent - a 2010-ben debütáló Aeons album, valamint a 2014-es a Hell Sweet Hell előzte meg. Mindhárom lemez mind a közönség, mind a szakma részéről kiemelt figyelmet, valamint számos elismerést és díjat kapott. A folytatásban - bár egyelőre még nem egy teljes album - de több új track és egy új videóklip is várható.

FB:​ ​https://www.facebook.com/grandmexicanwarlock​ ​
IG: https://www.instagram.com/grandmexicanwarlock

RUN OVER DOGS
A Run Over Dogs egy 2012-ben alakult, budapesti rockzenekar, a színpadon a kitekert, fuzzos témák dominálnak. A hazai fesztiválok állandó szereplői, de több Európa-turnét és egy amerikai turnét is megjártak már. A Grand Mexican Warlock-kal közös országos koncertsorozat után egy két hetes japán turnéra indulnak.

FB: https://www.facebook.com/runoverdogs
IG: https://www.instagram.com/runoverdogs

DUNGAREE
A stoner rockban utazó szegedi Dungaree zenekar két kislemez és számos koncert után elkészítette Bipolar World című albumát. A törekvés továbbra is az volt, hogy egy nyers erővel, riffekkel, grunge és blues életérzéssel töltött dalok tömkelegét alkossák meg, természetesen a zenekarra jellemző sajátos, csavaros módon. Olyan dalok szerepelnek a lemezen, amit maguk is hallgatnának élőben is, és bólogatnának rá a közönség soraiból. Semmi sallang, semmi felesleges töltelék, csak a szín tiszta erő.

FB: https://www.facebook.com/dungareeband
IG: https://www.instagram.com/dungareeband

További infók hamarosan!

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.