Közösségi program portál
és helykereső

Grand Hálivúd Café Farsang: Ricsárdgír / Lézerhalál

Hozzáadás a Google naptáramhoz
@Grand Hálivúd Café Farsang 2018

Idén is mindenkit elsöprő szeretettel várunk a farsangi rendezvényünkre, aminek bámulatos tematikája hálivúd lesz.
Hálivúdon pedig mindent és mindenkit értünk, ami és aki valaha a filmvilág ezen égisze alatt létezett. Lehetsz konkrét színész, egy karakter, de akár Uma Thurman adrenalin injekciós tűje is.
Mondjuk azt nehéz lenne nem díjazni, ha adrenalin injekciós tűnek öltözne valaki. Ja igen, mert díjazzuk a jelmezeket egy rögtönzött Oscar-díj átadó keretében! Lehet nyerni hamis Oscar szobrot, meg sok más frankó ajándékot is!
Lesz egy csomó giccses filmes utalás, meg ital, meg például lesz olyan idegesítő fotós is, aki folyamatosan az arcodba vakuzik. Meg remélem szerzünk addig egy kigyúrt, fekete öltönyös kidobót, aki rádióba beszél és távol tartja a rajongókat!
Ja meg lesz két kiváló koncert, a Ricsárdgír meg a Lézerhalál, mind a kettőnek vicces a neve és ráadásul illik a tematikába is, tök jó!

Ricsárdgír

2007-ben alakultunk vagy 2006-ban. 2009-től jobbak vagyunk, mert beszállt a Laci és a Bali (a jóképű szintetizátoros és a sármos videoművész). Eredetileg egy göndör hajú fiú kertjében léptünk volna csak fel, akit Dzsdzs-nek hívnak. Hogy miért ez lett a zenekar neve? Ezzel röviden egy kínai mondással válaszolnék: Sose fújd a szelet, míg az arcod a fejeden van.

Sok énekeslány fordult meg Ricsárdgír mikrofonja előtt. Mindegyik gyönyörű és tehetséges volt. Itt volt nekünk P.Alma, E.Eszter, V.Kriszta, O.Enikő, A.Réka. Sajnálatos módon ezek a lányok úgy szétszéledtek, mint abban a híres svéd rajzfilmben, ahol valami zsiráfon utazott az egér.

Állandó vendégünk lett Szentendre dívája, a mindig vidám Deák Edina, és a Sickpicnic zenekar billentyűse, a kismarosi fenegyerek, a Hoffmantamás Boldi.

https://www.facebook.com/ricsardgir/

Lézerhalál

Végy egy szép dolgot, szeretgesd, dédelgesd, aztán kúrd el, amennyire csak tudod. Báránybőrbe bújtatott görénység.
És mindemellett lemezbemutató koncert is!

afterke: Szeged Soul

A 50-60-s évek zenei világát (soul, jazz, rhythm and blues, surf, rock, beat, garage, rockabilly, rnr, latin, swing, stb) bemutató klubest.

https://www.facebook.com/szegedsoul/


Elővételes jegyeket is tudtok vásárolni, majd kiírjuk ide, az eseménybe, hogy mikortól jöhettek be érte a pultba. Mármint nem, a pultba nem jöhettek be, de ott tudjátok megvásárolni a jegyeket.
Ennek ára: 1500 forint. Ha véletlen marad jegy, annak az ára 2000 forint lesz a helyszínen.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.