Közösségi program portál
és helykereső

Görög Ibolya visszatér: Az asztalnál eldől minden! Boncz Géza terem és IH Café

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL AZ IH CAFÉ-BAN KIVETÍTJÜK AZ EMELETI ELŐADÁST! ERRE KÜLÖN VÁLTHATÓK JEGYEK!

 

A hír igaz: a Pedagógiai esték eddigi történetének talán legsikeresebb előadója, Magyarország első számú protokoll szakembere, Görög Ibolya visszatér!

 Máris jelezzük, teltházra készülünk, senki ne bízza a jegyvásárlást a véletlenre! Naptárakat elő, dátumot rögzíteni - a tavaszi évad "energetizáló", feltöltő előadása hamarosan érkezik!
Aki legutóbb lemaradt, most pótolhatja az élményt!
Aki ott volt velünk Ibolya őszi előadásán, már dörzsölheti a tenyerét és ugrásra készen várhatja a jegyvásá
rlás indítási napját!

Vannak élmények, amelyek kihagyhatatlanok - Görög Ibolya előadása vitán felül ezen élmények közé tartozik!
Görög Ibolya 1987-től 1999-ig dolgozott a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályán. 1992-től mint protokollfőnök irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit. Elméleti felkészültségét jelenleg a viselkedéskultúráról, a protokollról, a rendezvényszervezésről tartott előadásokon, írásokban hasznosítja, melyekben megosztja közönségével a számos próbán szerzett gyakorlati tapasztalatait is.

Ezt írják róla: “A szakma legkiválóbb szakértője, hét miniszterelnököt is szolgált. Karrierje során rengeteg állam- és kormányfő, miniszter, nagykövet, diplomata látogatását bonyolította le, emellett irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit.”

Görög Ibolya hallatlanul széleskörű tapasztalatát remek stílusban osztja meg velünk – nagyszerű élmény és tanulás vár ránk ezen az estén is!

 

 

 

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.