Közösségi program portál
és helykereső

Gongfürdő

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Foglalkozásvezető: Nagy Anita, Papp Ágnes hangterapeuta
Időtartam: 60 perc
Részvételi díj: 1000 Ft/fő/alkalom

Figyelem! Előzetes regisztráció nincsen, a beengedés érkezési sorrendben történik, ezért érdemes a kezdés előtt 15 perccel érkezni.

Kérünk mindenkit, hogy kényelmes ruházatban érkezzen, akinek van lehetősége, hozzon magával takarót, kispárnát.
……………………………………..........................................................
Bővebben az eseményről:
A Hangfürdő egy olyan zenei utazás, amikor harmonikus csengő bongó tálak, gongok és más egzotikus hangszerek összhangzásából egy kis ihlettel olyan biztonságos tér jön létre, amiben mindenki megnyílik önmaga előtt és találkozhat saját valódi rezgésével, tudatosságával.

A hangszerek mélyebb tudatállapotba segítik a hallgatót, hogy felülemelkedhessen a hétköznapi gondolat kavalkádján, és elhagyva az elme irányítását a szív terébe helyezkedhessen.
Lazítás, pihenés, elengedés, ringatózás, regeneráció, gyógyulás, befogadás, feltöltődés, egyensúly.

Ezek a fogalmak írják le leginkább a folyamatot. Mindez élvezetes élményként, könnyedén történik, csak el kell jönni és választott legkényelmesebb pozícióban (ülve vagy fekve lazulni) hallgatni és beengedni minden érzékszervünkön keresztül a hangokat.

A hangterápiáról készült rádióbeszélgetés Anitával itt hallgatható meg: https://www.mixcloud.com/horváth-ede/mi-a-csuda-ez-20170324-i-adás-vendég-nagy-anita-téma-a-hangfürdők/
76786455 1156932217831674 7884743417748520960 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.