Közösségi program portál
és helykereső

Goethe Sulimozi - Fack Ju Göhte, 2.

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A vetítés német nyelvű, a kópia német feliratos.
Minden németül tanulót szeretettel várunk!
A belépés díjtalan, de kérjük, ha részt szeretne venni az eseményen, előtte regisztráljon az alábbi címen: takacseva@ihrk.hu

FACK JU GÖHTE 2 - színes, német vígjáték, 115 perc, 2015

A történtek után Zeki Müller lett a Goethe suli sztárja, mindenki szereti. Véletlenül talált új hivatása iránt érzett lelkesedéséből azonban veszíteni kezd a korai kelések, az irritáló diákok és a véget nem érő papírmunka miatt. Ráadásul az ambiciózus igazgatónő a fejébe vette, hogy elhalássza a rivális elit iskola orra elől a Thaiföldi partneriskola-programot, hogy ezzel turbózza fel a lezüllött Goethe-t, így az Oktatási Minisztérium őket választhassa ki új országos kampányához.
Müller és Schnabelstedt felügyelete alatt az első részből jól ismert Chantal, Zeynep és Danger vezette díszes társaság hozza a formáját első külföldi útjuk során is, bemutatva szociális inkompetenciájuk és általános műveletlenségük elképzelhetetlenül széles spektrumát. És mintha nem lenne elég Zekinek az állandó tanár-diák háború, még a sznob konkurencia nagyképű tanárával is fel kell vennie a harcot, akinek egyetlen célja, hogy pontot tegyen Müller tanári karrierjének végére.

rendező: Bora Dagtekin
forgatókönyvíró: Bora Dagtekin
operatőr: Andreas Berger
zene: Michael Beckmann
producer: Lena Schömann
vágó: Charles Ladmiral

szereplők:
Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Katja Riemann, Jella Haase
14882208 10154007949112304 1451686987051730022 oFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.