Közösségi program portál
és helykereső

Gerincjóga

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Részvételi díj: 500 Ft/alkalom
A jógát vezeti: Kátai-Tálas Katalin
A jógaóra 1 óra hosszúságú. Matracot mindenkinek biztosítunk. Kényelmes ruhában gyere, de átöltözésre is van lehetőség a Megállóban.
...........................................................................

A gerincjóga elsődleges szerepe a megelőzés, illetve utókezelés. Olyan csoportos mozgásterápia, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal. Az emberek többsége a modern életmódból fakadóan mozgásszervi problémákkal küzd, amelyeket először egy preventív jellegű, biztonságos és hatékony mozgásterápiával érdemes kezdeni.

A gerincjóga egy könnyen, biztonságosan végezhető gyakorlatsorból áll, hogy befogadhatóvá tegye a jógát azok számára is, akik még nem rendelkeznek megfelelő fizikai adottságokkal. Harmonikusan erősíti és nyújtja izomzatot, precíz, anatómiai szempontból átgondolt gyakorlatokkal biztonságosan, mégis eredményesen alakítja a fizikai testet, és ezen keresztül hatással van az emberi élet egészére. A gerincjóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása, amelyben elsődleges a testtartás javítása, melyben kiemelt szerepet kap a megfelelő légzés elsajátítása is, mivel a légzés azonnali és közvetlen hatással van az emésztésre, a hormonrendszerre és magára az energiatestre is.
14362726 520786244779611 6320630887676930632 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.