Közösségi program portál
és helykereső

Fuvolakoncert - A Szegedi Nyári Akadémia Mesterkuzusán részt vevő fuvolista növendékek koncertje

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a Szegedi Nyári Akadémia, az SZTE Bartók Béla Művészeti Kar nyári mesterkurzusa, melyen a jelentkezők a Kar neves művésztanárai által vezetett hangszeres és énekes kurzusokon gazdagíthatják szakmai tudásukat, egyéni foglalkozások által.

Dr. Varga Laura, a Kar Fafúvós Tanszékének tanszékvezetője példaértékű tehetséggondozó munkát végez mind a tanszéken, mind pedig a mesterkurzus alatt. Növendékeivel rendszeresen eredményesen vesz részt országos és nemzetközi versenyeken és fesztiválokon. A koncerten a növendékekkel a mesterkurzus alatt elsajátított műveket adják elő a barokktól a romantikán át napjaink zenééig.

 

A koncert előtt 18:00 órától a hallgatók közreműködnek a Bogusław Schaeffer: Szövegkönyv egy nemlétező, ám lehetséges instrumentális színészre című előadásban is.

A koncert ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: https://tixa.hu/fuvola_07_07

Ha az előadásra és a koncertre is jegyet váltasz, kedvezményesen, 1500 Ft-ért tekintheted meg az előadást.

Jegyvásárlás:
https://tixa.hu/fuvola_07_07

Bogusław Schaeffer: Szövegkönyv egy nemlétező, ám lehetséges instrumentális színészre

Azt mondják, nagy fába vágja a fejszéjét, aki egy Bogusław Schaeffer szöveghez nyúl. Schaeffer zseni, a szövegei komplexek, zeneszerzőként viszonyul a színházhoz, játékra hívja az alkotókat. Pontosabban fogalmazva, kihívás elé állítja őket. Ugyanis felül kell emelkedniük a megszokotton, a könnyűn, a népszerűn és a biztonságoson. Ha ez sikerül, cserébe igazi színházzal jutalmaz meg.

Az előadás trailere: https://youtu.be/YIf0rARLfH4

285810610 3193442984200682 2980090171361799197 nFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.