Közösségi program portál
és helykereső

FŰSZERVILÁG KALANDOZÁS II. rész Zöldfűszerek – Kertjeink Kincsei Előadás

Hozzáadás a Google naptáramhoz

2017.június 22-én csütörtökön

várunk egy különleges eseményen, ahol többek között titkokat tudhatsz meg arról, hogy hogyan őrizd meg, nyerd vissza az egészséged a zöldfűszerek által és mindezt káros mellékhatások nélkül vagy hogyan őrizheted meg a szépséged hosszú-hosszú időn keresztül a különböző zöldfűszerek segítségével!

Meglepetésként kóstolóval kedveskedünk, illatos italok, pikáns krémek és saláták várnak, hogy közelebbről megismerhesd a zöldfűszerek világát – ráadásul a recepteket magaddal viheted!

Fotó: 4028mdk09 Wikimedia Commons

Látványshoppunkban az ismert és kevésbé ismert zöldfűszerek mellett az egzotikus fűszerek és különleges fűszerkeverékek széles skálájából válogathattok kedvezményes áron!

Itt sem kell zsákbamacskát vennetek. Frissen őrölt fűszereink illata fog meggyőzni benneteket a helyes választásról, akár a szépséged megőrzése a legfontosabb most számodra, akár az egészséged, erőnléted, vitalitásod megőrzése vagy visszanyerése legyen az elsőszámú szempont ebben a pillanatban, akkor is megtalálod azt a kis csomagocskát, mely téged hív, téged vár és rajtad segít. 

Ha egy igazi gurmet vagy, akkor is garantáltan a fűszerparadicsomban találod magad ezen az estén és válogathatsz az aromásabbnál aromásabb, ízletesebbnél ízletesebb egzotikus fűszerek között.

Az előadáson szó lesz arról, hogy melyik zöldfűszer vethető be az antibiotikum rezisztens baktériumok ellen, melyik segít szívünk és érrendszerünk egészségének megőrzésében és melyiket érdemes a cukorbetegségben szenvedőknek használni.

Ötleteket kaptok bőrötök szépségének megőrzésére is.

Előadó:
Dr. Nyári Zsuzsa

a szegedifuszeres.hu blog szerzője life és business coach

 

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.